ΣΤΗΛΕΣ

Η Φίκο "απαντάει" στον Μπαλοτέλι!

Η Φίκο "απαντάει" στον Μπαλοτέλι!

Η Ραφαέλα Φίκο αποδέχτηκε το τεστ dna που της ζήτησε ο Μπαλοτέλι ενώ παράλληλα έστειλε ανοιχτή επιστολή στον "Σούπερ Μάριο". Διαβάστε το... μήνυμα του μοντέλου στον Ιταλό άσο.

Λίγο μετά την αποκάλυψη της Ραφαέλα Φίκο πως περιμένει το παιδί του Μάριο Μπαλοτέλι και την απαίτηση του Ιταλού άσου να κάνει τεστ πατρότητας , η Ιταλίδα μοντέλο "ξαναχτύπησε".

Η πρώην σύντροφος του "Σούπερ Μάριο" έστειλε ανοιχτή επιστολή στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι μέσω του εβδομαδιαίου περιοδικού "Chi" (κυκλοφορεί την Τετάρτη στα ιταλικά περίπτερα), μέσω της οποίας αποκαλύπτει ότι θα κάνει το τεστ dna που της ζητήθηκε ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στον παίκτη ότι ξέρει καλά που μπορεί να την βρει!

"Αυτό το παιδί το θέλω με όλη μου την καρδιά και το θέλω επειδή δεν είναι ένα παιδί που ήρθε τυχαία αλλά είναι ο καρπός της αγάπης δύο ανθρώπων.

Ξέρεις πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάω. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο καταφέρνω να σου μιλάω", τόνισε η Ραφαέλα Φίκο, η οποία ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένη να κάνει το τεστ dna που της είχε ζητήσει ο Μπαλοτέλι.

"Κρατάω ακόμα τα μηνύματα που μου έστειλες από Κρακοβία, στα οποία δήλωνες ευτυχισμένος για την είδηση που σου είχα ανακοινώνει.

Και εάν οι καταστάσεις της ζωής μας χώρισαν θα είσαι πάντα ένας παρών και υπεύθυνος πατέρας, πέρα από την αγάπη που θα έχεις για το δημιούργημά σου", πρόσθεσε η 24χρονη Ιταλίδα, και κατέληξε:

"Ξέρεις καλά πού θα με βρει, εγώ θα είμαι πάντα διατεθειμένη να μιλήσω μαζί σου για το μέλλον του παιδιού σου. Του παιδιού μας".

Διαβάστε επίσης για τις "καυτές" διακοπές του Μάριο Μπαλοτέλι στο Σεν Τροπέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ