ΣΤΗΛΕΣ

Η "έκρηξη" του Αλέγκρι στον πάγκο

Η "έκρηξη" του Αλέγκρι στον πάγκο

Η Γιουβέντους έφυγε με τη νίκη από τη Σουηδία όμως ο Μάσιμο Αλέγκρι μόνο ήρεμος δεν ήταν. Δείτε τον να ξεσπάει σε ένα μπουκάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάλμε (video).

Η Γιουβέντους προερχόταν από πέντε ήττες στα έξι τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της, όμως στη Σουηδία έδειξε χαρακτήρα και με το 2-0 επί της Μάλμε βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Champions League.

Όσοι πάντως νομίζουν πως οι "μπιανκονέρι" είχαν ένα εύκολο βράδυ μάλλον απατώνται, καθώς στο πρώτο μέρος η "βέκια σινιόρα" έμεινε στο μηδενώ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κλασικές ευκαιρίες μετά το γκολ του Γιορέντε που είχαν προκαλέσει απίστευτο εκνευρισμό στον Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας μάλιστα ήταν τόσο τσαντισμένος με την επιπολαιότητα των παικτών του στην τελική προσπάθεια και στην αδυναμία τους να "σκοτώσουν" νωρίτερα το ματς, ώσπου κάποια στιγμή δεν άντεξε και κλώτησε με δύναμη ένα πλαστικό μπουκάλι που βρισκόταν κοντά του.

Πότε έγινε το ξέσπασμα του Αλέγκρι; Μετά από μία λανθασμένη πάσα του Βιδάλ για τον Λίχτσταϊνερ που δυσκόλεψε τον Ελβετό άσο και δεν του επέτρεψε να μπει στην περιοχή για να "τελειώσει" τη φάση.

Δείτε το video με το ξέσπασμα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ