ΣΤΗΛΕΣ

Η διπλή απόκρουση της χρονιάς!

Η διπλή απόκρουση της χρονιάς!

Ο γκολκίπερ της Εθνικής Περού U20, Άνχελο Κάμπος, έγραψε ιστορία απέναντι στην Ουρουγουάη, πραγματοποιώντας διπλή απόκρουση που θα ζήλευε οποιοσδήποτε συνάδελφός του. Απολαύστε τον σε video!

Το ματς μεταξύ της Ουρουγουάης και του Περού για το Σουνταμερικάνα κάτω των 20 ετών έβρισκε τη "σελέστε" να προηγείται στο τελευταίο δεκάλεπτο με 3-2 και να της παρουσιάζεται μάλιστα μία χρυσή ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς στο 85'.

Σε εκείνο το λεπτό έγινε μία μπαλιά πίσω από τη σέντρα και ο Ουρουγουανός στράικερ Γκονσάλο Μπουένο βγήκε στην κόντρα, με τον Κάμπος να βγαίνει μεταξύ μεγάλης περιοχής και κέντρου αλλά να βλέπει τη μπάλα να περνάει από μπροστά του.

Πλέον το έργο του επιθετικού φαινόταν εύκολα καθώς έκανε το πλασέ εκτός περιοχής έχοντας απέναντί του την ανυπεράσπιστη εστία όμως βιάστηκε να... πανηγυρίσει.

Ο Κάμπος "αρνήθηκε" να πετάξει λευκή πετσέτα και να εγκαταλείψει τη φάση, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει την κορυφαία απόκρουση του μήνα, η οποία θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για την καλύτερη μέσα στο 2013...

Η διπλή απόκρουση της χρονιάς!

Ο Άνχελο Κάμπος (αριστερά) φωτογραφίζεται μαζί με τους άλλους δύο γκολκίπερ της Εθνικής Περού U20

Αφού έκανε ένα απίστευτο σπριντ για περίπου 30 μέτρα, κατάφερε με τρομερό πλονζόν να προλάβει τη μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει όλη την γραμμή της εστίας, ενώ στο "καπάκι" την έδιωξε με τάκλιν σε κόρνερ "παίρνοντας τη μπουκιά" από το στόμα του Μπουένο που πήγαινε να τη σπρώξει στα δίχτυα!

Η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε μάλιστα ο νεαρός γκολκίπερ της Αλιάνζα Λίμα "ανταμείφθηκε" γενναιόδωρα, αφού λίγα λεπτά αργότερα οι συμπαίκτες του σκόραραν, κάνοντάς του ουσιαστικά δώρο την ισοπαλία (3-3 το τελικό αποτέλεσμα).

Η απόκρουση της χρονιάς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ