ΣΤΗΛΕΣ

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ρομπίνιο!

Milan's Brazilian player Robinho gestures the net after failing to score during the Italian serie A football match between Milan and Genoa at Luigi Ferraris stadium in Genoa on December 2, 2011.  AFP PHOTO / FABIO MUZZI (Photo credit should read FABIO MUZZI/AFP/Getty Images)
Milan's Brazilian player Robinho gestures the net after failing to score during the Italian serie A football match between Milan and Genoa at Luigi Ferraris stadium in Genoa on December 2, 2011. AFP PHOTO / FABIO MUZZI (Photo credit should read FABIO MUZZI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τρομερό deja vu για τον Ρομπίνιο, ο οποίος μετά το ματς με τη Μπαρτσελόνα αστόχησε μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία και με αντίπαλο τη Τζένοα. Απολαύστε τον (δις)!

Όταν ο Ρομπίνιο αστόχησε μέσα από τη μικρή περιοχή στο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα λίγοι θα μπορούσαν να πιστέψουν εκείνη τη στιγμή ότι θα ξαναέχανε παρόμοια καραμπινάτη ευκαιρία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και όμως... Ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος άσος φρόντισε να τους διαψεύσει (δυστυχώς για τον ίδιο) πανηγυρικά, καθώς στην αναμέτρηση με τη Τζένοα το βράδυ της Παρασκευής για τη 14η αγωνιστική της Serie A υπέπεσε σε παρόμοιο "χονδρό" ατόπημα.

Η εν λόγω φάση καταγράφηκε στο 60ο λεπτό, λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα του σκορ για τη Μίλαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι πίεσε στη γραμμή του άουτ τον Νταϊνέλι και κατάφερε να του αποσπάσει υποδειγματικά τη μπάλα πριν αυτή βγει άουτ, κατόπιν έβγαλε παράλληλη μπαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Ρομπίνιο κατάφερε -με εξουδετερωμένο τον Φρέι- να στείλει τη μπάλα δύο μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

"Oops... I Did It Again", θα μπορούσε να κάλλιστα να σιγοψιθυρίζει μετά τη χαμένη ευκαιρία ο Ρομπίνιο. Και δεν θα είχε άδικο.

Ευτυχώς πάντως για τη Μίλαν η ευκαιρία του Ρομπίνιο δεν της στοίχησε (όπως έγινε στο ματς με τη Μπαρτσελόνα στο CL) αφού σκόραρε αργότερα με τον Νοτσερίνο και έφυγε με τη νίκη (2-0) από το "Λουίτζι Φεράρις" της Γένοβας.

Δείτε το γκολ που... δεν έβαλε κόντρα στη Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ