ΣΤΗΛΕΣ

Η απίστευτη πρόποση από οπαδό της Μ. Γιουνάιτεντ

Η απίστευτη πρόποση από οπαδό της Μ. Γιουνάιτεντ

Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "τρέλανε" μία οικογένεια από οπαδούς της Σίτι την ώρα των "όρκων γάμου" μετά την τελετή, κάνοντας πρόποση για τον... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (video)!

Μετά από ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο η ομάδα τους υπέστη συντριβή με 4-1 από τη συμπολίτισσα Σίτι, ένας φαν των "κόκκινων διαβόλων" έχει καταφέρει να φτιάξει σε όλους τη διάθεση...

Πως; Χάρη σε ένα video που κάνει από τις αρχές της εβδομάδες το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, και στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο εν λόγω οπαδός μπροστά σε ένα τραπέζι μετά από γαμήλια τελετή!

Ο φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει τον λόγο του μιλώντας για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, όμως την ώρα που οι συνδαιτημόνες, φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι στην πλειονότητά τους, σηκώνονται για να υψώσουν τα ποτήρια τους, εκείνος κάνει πρόποση "για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον"...

Η συγκεκριμένη κίνηση πέτυχε να σκορπίσει αμέτρητα χαμόγελα στις οικογένειες του ζευγαριού, με τον γαμπρό να απολογείται στη συνέχεια μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, λέγοντας πως ο πατέρας του ήταν φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ και πως το έκανε πιστεύοντας πως αυτός θα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να τιμήσει τη μνήμη του.

Να σημειωθεί πως η δεξίωση έλαβε χώρα στις αρχές του Σεπτέμβρη, όμως το video έχει διαρρεύσει εδώ και μόλις δύο 24ωρα μέσω διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ