ΣΤΗΛΕΣ

Η απίστευτα ασθενής μνήμη του Ντόνοβαν

Η απίστευτα ασθενής μνήμη του Ντόνοβαν

Ο Λάντον Ντόνοβαν έχει ξεχάσει πως κόπηκε από την αποστολή των ΗΠΑ για το Μουντιάλ και επιμένει πως αυτός είναι ο αρχηγός μιλώντας με τον Τζέιμς Χάρντεν! Δείτε μία απολαυστική διαφήμιση (VIDEOS).

Οι διαφημιστικές εταιρίες βρίσκονται χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους. Τελευταία απόδειξη το σποτ που δημιουργήθηκε για μάρκα αθλητικών παπουτσιών στην οποιά πρωταγωνιστούν οι Λάντον Ντόνοβαν και Τζέιμς Χάρντεν.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμιση είναι πως οι μεγάλοι αθλητές χρειάζεται να έχουν κοντή μνήμη (να απωθούν ουσιαστικά από τη μνήμη τους πράγματα που δεν είναι ευχάριστα σε αυτούς) και το καταφέρνει με τρόπο... αριστουργηματικό.

Ο Λάντον Ντόνοβαν είναι γνωστό τοις πάσοι πως κόπηκε από τον Γιούργκεν Κλίνσμαν από την αποστολή των ΗΠΑ που ταξίδεψε στη Βραζιλιά, όμως σε αυτή τη διαφήμιση ο διάσημος Αμερικανός ποδοσφαιριστής δείχνει να μην το θυμάται συνομιλώντας με τον άσο του NBA, Τζέιμς Χάρντεν.

"Δεν μπορούν να με αποκλείσουν. Είμαι ο αρχηγός της ομάδας", διατείνεται ο Ντόνοβαν, ο οποίος όμως βρέθηκε εκτός αποστολής ενώ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού έχει περάσει στα χέρια του Κλιντ Ντέμπσεϊ!

Σημειώνεται πως η ίδια εταιριά είχε ξεκινήσει την καμπάνια της με παρόμοιο στιλ και πρωταγωνιστές τους παλαίμαχους άσους του NBA, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σκότι Πίπεν, οι οποίοι αμφότεροι είχαν απώλεια... μνήμης.

Ο πρώτος αδυνατούσε να θυμηθεί κάποιο άσχημο παιχνίδι του σε ολόκληρη την επαγγελματική καριέρα του ενώ ο δεύτερος ισχυριζόταν πως αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των Σικάγο Μπουλς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ