ΣΤΗΛΕΣ

Η οικογένεια Τάντιτς θέλει να "πλακώσει στο ξύλο" τον Τέιλορ!

Η οικογένεια Τάντιτς θέλει να "πλακώσει στο ξύλο" τον Τέιλορ!

Ο πατέρας του Ντούσαν Τάντιτς παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την κλωτσιά του Νιλ Τέιλορ στον γιο του κι αποκάλυψε πως μέλη της οικογένειας ήθελαν να μεταβούν στην Ουαλία για να "πλακώσουν" τον 27χρονο αμυντικό.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ντούσαν Τάντιτς στην αναμέτρηση μεταξύ της Ουαλίας και της Σερβίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο μεσοεπιθετικός της Σαουθάμπτον, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, δέχθηκε μία κλωτσιά απ' τον Νιλ Τέιλορ, με αποτέλεσμα να ματώσει στο πρόσωπο. Τα αίματα είχαν γεμίσει το πρόσωπό του, δημιουργώντας μία αποκρουστική εικόνα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ο πατέρας του Σέρβου άσου, Πέταρ Τάντιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα " Blic" αποκάλυψε πως μέλη της οικογένειας ήθελαν να μεταβούν στην Ουαλία για να χτυπήσουν τον 27χρονο αμυντικό.

"Είναι σκληρό να βλέπεις το παιδί σου γεμάτο στα αίματα. Η μητέρα του, Μαρία, έκλαιγε και τριγυρνούσε σ' όλο το σπίτι. Δεν μπορούσα να την ηρεμήσω. Αναγκάστηκα να της δώσω ηρεμιστικά χάπια. Τα εγγόνια μου, Βασίλιε και Βέλικο, ως αγόρια, ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ουσλία και να 'πλακώσουν στο ξύλο' τον Τέιλορ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 27χρονου άσου.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Τάντιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ