ΣΤΗΛΕΣ

Η Ναόμι Γουότς πρόεδρος σε ερασιτεχνική ομάδα

Η Ναόμι Γουότς πρόεδρος σε ερασιτεχνική ομάδα
© LOS ANGELES TIMES

Τη θέση της προέδρου στην άγνωστη Glantraeth FC αναλαμβάνει η Βρετανή ηθοποιός, Ναόμι Γουότς. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αν κάποιος που δεν έχει ζήσει στην Ουαλία και δεν έχει τρελές γνώσεις γεωγραφίας γνώριζε που έπεφτε το Trefdraeth της Ουαλίας που αποτελεί έδρα της Glantraeth FC αξίζει ξεχωριστό βραβείο. Τις τελευταίες 24 ώρες πολλοί είναι εκείνοι που έμαθαν τη συγκεκριμένη ομάδα εξαιτίας της νέας της προέδρου.

Ποια είναι αυτή; Η Ναόμι Γουότς αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε για να αναλάβει τη θέση και ήδη η είδηση έχει απασχολήσει έντονα τους χρήστες των social media.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Glantraeth FC είναι μία ομάδα που μετρά λίγα χρόνια ζωής αφού ιδρύθηκε το 1984 και έκτοτε βολοδέρνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ουαλίας. Τα τελευταία 20 χρόνια πρόεδρος της ήταν ο σερ Τζορτζ Μέιρικ ο οποίος και παραιτήθηκε πριν από λίγο διάστημα.

Η διοίκηση της ομάδας αναζητούσε τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε τα ηνία της και ο γραμματέας του συλλόγου αποφάσισε να στείλει ένα email στον μάνατζερ της Ναόμι Γουότς. Η Βρετανίδα ηθοποιός περνούσε τα καλοκαίρια της στο Άνγκλεσι το οποίο είναι ένα νησί που βρίσκεται στο Βόρειο άκρο της Ουαλίας και στο πάνω του βρίσκεται η έδρα της Glantraeth FC.

Μάλιστα, η ηθοποιός συνήθιζε να κάνει της διακοπές της σε μια περιοχή η οποία βρίσκεται κοντά στο Trefdraeth. Η απάντηση από την πλευρά της διάσημης ηθοποιού μπορεί να άργησε αλλά τελικά ήρθε και ήταν θετική με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία περιοχή η οποία έχει 400 κατοίκους και η... καυτή της έδρα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 φιλάθλους.

Δείτε εικόνες από την έδρα της ομάδας:

Η Ναόμι Γουότς πρόεδρος σε ερασιτεχνική ομάδα
Η Ναόμι Γουότς πρόεδρος σε ερασιτεχνική ομάδα
Η Ναόμι Γουότς πρόεδρος σε ερασιτεχνική ομάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ