ΣΤΗΛΕΣ

Η απάτη της χρονιάς!

Η απάτη της χρονιάς!

Αρθρογράφος της "Elite Daily Humor" με ύψος 2μ.13, προσποιήθηκε πως έγινε draft από τους Jazz. Δείτε τι -πραγματικά τρελό- ακολούθησε χάρη στη... φήμη και το μπόι του.

Ολοι ξέρουμε πόσο όμορφη είναι η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή, η καθημερινότητα ενός NBAer. Τι γίνεται όμως όταν ένας 7-footer ξεγελά τους πάντες, υποκρινόμενος ότι επιλέχθηκε στο Draft από τους Utah Jazz;

Ο Connor Toole γράφει στην " Elite Daily Humor". Βλέπει τον κόσμο από τα 2μ.13 και σκέφτηκε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο. Να φορέσει το κοστούμι του, να πάει στο Barclays Center και να προσπαθήσει να κοροϊδέψει το κοινό. Τι έκανε; Περίμενε τις πρώτες επιλογές και στη συνέχεια, όταν έφτασε η ώρα των Jazz, φόρεσε ένα καπέλο της ομάδας της Utah!

Βγήκε στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου για να πανηγυρίσει για την επιτυχία του, έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες με κόσμο που πίστεψε πως είναι όντως μπασκετμπολίστας, πήρε το τηλέφωνο μιας κοπέλας που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να του το δώσει, είδε μερικές άλλες να βγάζουν το στήθος τους σε κοινή θέα και άρχισε να φιλάει μία από αυτές! Στη συνέχεια πήγε σε ένα μπαρ για να γιορτάσει, ήπιε κερασμένα σφηνάκια και εξήγησε πως αν έχεις το ύψος, τον "αέρα" και την αυτοπεποίθηση, μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ