ΣΤΗΛΕΣ

Η Άκρινγκτον Στάνλεϊ έχει ξεχάσει την έδρα της

Η Άκρινγκτον Στάνλεϊ έχει ξεχάσει την έδρα της

Η Άκρινγκτον Στάνλεϊ αδυνατεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της από τις 14 Νοεμβρίου και έπειτα, αφού οι καιρικές συνθήκες έχουν προκαλέσει την αναβολή τεσσάρων συνεχόμενων παιχνιδιών. (VIDS&PICS)

Συμβαίνει ακόμα και στις πιο θερμές χώρες, να αναβάλλονται παιχνίδια λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών... Μόνο που για μία ομάδα, αυτό το συμβάν έχει εξελιχτεί σε μόνιμη κατάσταση! Ο λόγος για την Άκρινγκτον Στάνλεϊ, ομάδα της Football League Two, η οποία έχει να αγωνιστεί στην έδρα της από τις 14 Νοεμβρίου. Έκτοτε, τέσσερα συνεχόμενα ματς έχουν αναβληθεί, με τελευταίο αυτό της Κυριακής (17/1) με την Πόρτσμουθ.

Τα προηγούμενα παιχνίδια είχαν αναβληθεί λόγω βροχής, ωστόσο το τελευταίο δεν διεξήχθη επειδή πάγωσε ο αγωνιστικός χώρος και ο διαιτητής, Τρέβορ Λιτλ, τον έκρινε ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και δέκα ημέρες, προκειμένου να αποφευχθεί άλλη αναβολή, η διοίκηση της Άκρινγκτον Στάνλεϊ προχώρησε σε εργασίες στον χλοοτάπητα με την εγκατάσταση νέου συστήματος απορροής υδάτων, ενώ από την Παρασκευή (15/1) πάνω από το χόρτο είχαν τοποθετηθεί θερμαντικές κουβέρτες για να λιώσει ο πάγος, αλλά εις μάτην...

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αγωνιστικό χώρο που έχει σκεπαστεί, καθώς και τις εργασίες που είχαν προηγηθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ