ΣΤΗΛΕΣ

Γυμνή "στον αέρα" για την Εθνική Γαλλίας!

Γυμνή "στον αέρα" για την Εθνική Γαλλίας!

Το'πε και το'κανε! Η Ντοριά Τιγιέρ είχε υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει γυμνή το δελτίο καιρού αν η Γαλλία έπαιρνε την πρόκριση στο Μουντιάλ και δεν άφησε... παραπονεμένους τους φανς της (video).

Η Miss Meteo του τηλεοπτικού σταθμού Canal+ είχε υποσχεθεί πως αν η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ κατάφερνε να κάνει την ανατροπή με την Ουκρανία (ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα μπαράζ) και ταξίδευε στα γήπεδα της Βραζιλίας για τα τελικά του Μουντιάλ, θα παρουσίαζε γυμνή το δελτίο καιρού για λογαριασμό της εκπομπής "Le Grand Journal" στην οποία συμμετέχει.

Το γεγονός αυτό είχε δημιουργήσει ανυπομονησία στο γαλλικό κοινό που συντονίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες το βράδυ της Τετάρτης, και η 27χρονη πρώην μοντέλο και ηθοποιός φρόντισε να μη φανεί ασυνεπής με τις υποσχέσεις της.

Έτσι λοιπόν τήρησε το λόγο της τρέχοντας ολόγυμνη (φορούσε μόνο τις μπότες της) με φόντο ένα γραφικό τοπίο της γαλλικής υπαίθρου, με το πλάνο να είναι πάντως ολίγον... μακρινό και να δυσκολεύει τους τηλεθεατές να παρατηρήσουν από κοντά τα κάλλη της.

Δείτε το video με τον αποψινό special καιρό από τη Ντοριά Τιγιέρ:

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ