ΣΤΗΛΕΣ

Γυμνή για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα!

Γυμνή για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα!

Η Λαρίσα Ρικέλμε "βάζει φωτιά" στο ισπανικό Σούπερ Καπ ποζάροντας γυμνή με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα & Ρεάλ. Απολαύστε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί (photos)!

Λίγο πριν από τον δεύτερο τελικό του Supercopa de España που θα κριθεί ο πρώτος τίτλος για τη φετινή σεζόν, η Λαρίσα Ρικέλμε φρόντισε να "αναστατώσει" τους οπαδούς τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πώς; Με μία άκρως αισθησιακή φωτογράφηση για το περιοδικό "Interviú" όπου δέχτηκε να ποζάρει χωρίς ρούχα, έχοντας μοναδική... συντροφιά μία φανέλα των "μπλαουγκράνα" με το όνομα του Μέσι στην πλάτη και μία των "μερένγκες" με αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πέρα από τις τολμηρές (όχι πάντως και τόσο για εκείνη) πόζες, το πασίγνωστο μοντέλο από την Παραγουάη και "μούσα του Μουντιάλ 2010" έδωσε μία μίνι συνέντευξη γύρω από το "Clásico" αλλά και την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες της:

Για το ποια ομάδα εκτιμά ότι θα πάρει το Σούπερ Καπ: "Είναι δύο σπουδαίοι σύλλογοι αν και η Μπαρτσελόνα προέρχεται από μία σούπερ σεζόν και οι παίκτες της καταθέτουν στο γήπεδο την ψυχή τους".

Για το ποιον προτιμάει εκ των Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γουαρδιόλα: "Ο Γουαρδιόλα είναι πιο σέξι από τον Μουρίνιο".

Για το δίλημμα μεταξύ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν μπορώ να διαλέξω, και οι δύο έχουν πολύ καλή τεχνική. Όσον αφορά στην εξωτερική τους εμφάνιση ο πρώτος είναι ένα γλυκό παιδί και ο δεύτερος ένας μελαχροινός άνδρας. Ο καθένας έχει τη γοητεία και το σεξ απίλ του".

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο: "Αν ακούσω την καρδιά μου θα πω την Εθνική Παραγουάης. Αν μου ζητήσετε να φτιάξω την ιδανική ομάδα θα έβαζα μέσα τους Κασίγιας, Κακά, Πικέ, τον συμπατριώτη μου Νέλσον Βαλντές, τον όμορφο Σεσκ Φάμπρεγας, τον Βίγια. Και προπόνητη τον πολύ έξυπνο Γουαρδιόλα".

Η Λαρίσα Ρικέλμε ποζάρει... γυμνή για Μπαρτσα & Ρεάλ

Γυμνή για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα!
Γυμνή για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα!
Γυμνή για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα!
Γυμνή για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα!

Το εξώφυλλο του περιοδικού "Interviú"

Γυμνή για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ