ΣΤΗΛΕΣ

H υπόκλιση του Γκόραν!

H υπόκλιση του Γκόραν!

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς πήρε μέρος σε διπλό ανδρών σε αγώνα επίδειξης και δέχτηκε απίστευτο πόντο με χτύπημα πίσω από την πλάτη), γεγονός που τον "ανάγκασε" να υποκλιθεί σε Σλοβάκο αντίπαλό του (video).

Ο νικητής του Γουίμπλεντον πριν από περίπου μία δεκαετία (2001) επέστρεψε για ένα και μόνο ματς σε τουρνουά του Ζάγκρεμπ, για να υποστηρίξει τη διοργάνωση που έλαβε χώρα στην πατρίδα του, και παρότι έχασε στο διπλό ανδρών που αγωνίστηκε, κατάφερε να "κλέψει την παράσταση".

Έχοντας για παρτενέρ τον συμπατριώτη του Μάρτιν Τσίλιτς (ο Κροάτης με την υψηλότερη θέση αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη) γνώρισε την ήττα με 7-6, 6-4 από τους Σλοβάκους Φίλιπ Πολάσεκ και Ιγκόρ Ζελενάι, όμως στη φάση του αγώνα πρωταγωνίστησε και εκείνος παρότι δέχτηκε απίστευτο πόντο από τους αντιπάλους.

Και αυτό γιατί σε μία προσπάθεια του Γκόραν και του συμπαίκτη του να πάρουν πόντο έχοντας ανέβει ψηλά στο φιλέ, ο Πόλασεκ "απάντησε" υποδειγματικά με χτύπημα με τη ρακέτα πίσω από την πλάτη του, με το μπαλάκι να προσγειώνεται στην άλλη πλευρά του φιλέ και τον ίδιο να γνωρίζει την αποθέωση.

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δεν δίστασε τότε να υποκλιθεί στον πόντο των αντιπάλων να θέλοντας να δείξει τον θαυμασμό του για την επινοητικότητα αλλά και την τέχνη που έβαλε ο Σλοβάκος τενίστας για να πάρει τον συγκεκριμένο πόντο.

Εν τω μεταξύ όσοι ονειρεύονται τον Ιβανίσεβιτς να επιστρέψει κάποια στιγμή στα κορτ, ο ίδιος φρόντισε να τους προσγειώσει λέγοντας: "Μία φορά είναι αρκετή, δεν πρόκειται να ξαναπαίξω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ