ΣΤΗΛΕΣ

Η γκολάρα του Ιμπραχίμοβιτς στο "Καμπ Νόου"!

Η γκολάρα του Ιμπραχίμοβιτς στο "Καμπ Νόου"!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε... κέφια στην τελευταία προπόνηση της Μίλαν ενόψει Μπαρτσελόνα. Δείτε το φανταστικό γκολ με λόμπα που σημείωσε ο Σουηδός, το οποίο κατέγραψαν και οι τηλεοπτικές κάμερες (video)!

Μπαρτσελόνα και Μίλαν θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τρίτης (η ρεβάνς του 0-0 στο "Σαν Σίρο") διεκδικώντας αμφότερες το μαγικό εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το σίγουρο είναι πως το κίνητρο για επιτυχία στο στρατόπεδο των δύο ομάδων θα ξεχειλίζει.

Αν πάντως θέλουμε να σταθούμε σε έναν παίκτη που ίσως έχει λίγο περισσότερη δίψα σε σχέση με τους άλλους 21 που θα πατήσουν το χορτάρι του " Καμπ Νόου " στο ξεκίνημα του αγώνα αυτός θα είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με δεδομένο πως έφυγε το καλοκαίρι του 2010 από τους Καταλανούς "πληρώνοντας το μάρμαρο" για τις κάκιστες σχέσεις του με τον Γκουαρδιόλα.

Ο Σουηδός έδειξε μάλιστα ένα δείγμα των άγριων διαθέσεών του στην τελευταία προπόνηση των "ροσονέρι" πριν τη μεγάλη μάχη, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με ψηλοκρεμαστέ πλασέ (από δύσκολη γωνία) που άφησε άγαλμα τον Αμέλια αλλά και τους ρεπόρτερς που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Προκάλεσε δε τόσο μεγάλη εντύπωση ώστε το συγκεκριμένο video με το γκολ του "Ίμπρα" στην προπόνηση να είναι το κεντρικό θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της "Corriere dello Sport" με τον τίτλο "Ίμπρα, τι γκολ στο Καμπ Νόου".

Όσον αφορά στα της προπόνησης της Μίλαν, οι Νέστα και Αμπάτε εγκατέλειψαν λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και το ιατρικό επιτελείο του ιταλικού συλλόγου να διαβεβαιώνουν πως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει στο αποψινό ματς την είσοδό της στις 4 κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ για πέμπτη συνεχή χρονιά ενώ στον αντίποδα η Μίλαν θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της έτερης Μιλανέζας, Ίντερ, η οποία είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που δεν έχει επιτρέψει στον Πεπ Γκουαρδιόλα να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου επί θητείας του στους "μπλαουγκράνα".

Το Sport24.gr "μετακομίζει" στα T.G.I. Friday's στο Κεφαλάρι για το Live του αγώνα Μπαρτσελόνα - Μίλαν. Ελάτε να δούμε μαζί τον μεγάλο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ