CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα-Μίλαν και Sport24.gr Live στα T.G.I. Friday's!

Μπαρτσελόνα-Μίλαν και Sport24.gr Live στα T.G.I. Friday's!

Το Sport24.gr "μετακομίζει" στα T.G.I. Friday's στο Κεφαλάρι για το Live του αγώνα Μπαρτσελόνα - Μίλαν. Ελάτε να δούμε μαζί τον μεγάλο αγώνα, απολαύστε τα αγαπημένα σας ορεκτικά και την μπύρα σας στη μισή τιμή και ένας τυχερός θα σχολιάσει ζωντανά τον αγώνα για τους αναγνώστες του SPORT 24!

Τα Friday's εγκαινιάζουν τις Football Nights με τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Μίλαν (3/4, 21:45) και το Sport24.gr θα είναι εκεί! Απολαύστε την σπουδαία αναμέτρηση στις οθόνες των T.G.I. Friday’s με τα αγαπημένα σας ορεκτικά και μπύρα Heineken στη μισή τιμή!

Και δείτε τον μεγάλο αγώνα παρέα με τους συντάκτες του SPORT 24 έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσετε ζωντανά στο Live του αγώνα για τους αναγνώστες μας!

Το Live του Sport24.gr για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μίλαν θα γίνει από τα Τ.G.I. Friday's που βρίσκονται στο Κεφαλάρι, Κολοκοτρώνη 35.

Εκεί θα βρίσκεται ο αρχισυντάκτης του site, Ηλίας Ευταξίας (@iEftaxias) συντονίζοντας την βραδιά και σχολιάζοντας τον σπουδαίο προημιτελικό.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Θοδωρής Κουνάδης (@thkoun) , ενώ το κλίμα από τα Friday’s μέσα από φωτογραφίες και βίντεο θα σας μεταφέρουν οι Γιώργος Μαρκόπουλος (@GMarkopoulos) και Γρηγόρης Μπάτης (@GregBatis).

Πέρα από την ευκαιρία να γνωρίσετε τέσσερα μέλη από την ομάδα του Sport24.gr και να δείτε πώς δουλεύουν την ώρα ενός αγώνα, θα βρείτε στα Friday’s και το Κουρκούτι , έναν από τους blogger του site.

Σχολιάστε ζωντανά τον αγώνα!

Παράλληλα όσοι το επιθυμούν θα πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα "στείλει" έναν από εσάς στο Live για τον ζωντανό σχολιασμό του Μπαρτσελόνα - Μίλαν! Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος όσα άτομα δηλώσουν το όνομά τους στα παιδιά του Sport24.gr που θα είναι στα Friday’s στο Κεφαλάρι την Τρίτη (3/4) από τις 20:30-21:00.

Φυσικά όλοι όσοι θα βρεθείτε στα Friday’s κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα απολαύσετε τα αγαπημένα σας ορεκτικά και μπύρα Heineken στη μισή τιμή!

Για λεπτομέρειες αλλά και κρατήσεις για τη μεγάλη βραδιά δείτε εδώ

Μπαρτσελόνα-Μίλαν και Sport24.gr Live στα T.G.I. Friday's!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ