ΣΤΗΛΕΣ

Γκολάρα από τη σέντρα στη Μπαρτσελόνα!

Γκολάρα από τη σέντρα στη Μπαρτσελόνα!

Η κλάση δεν ξεχνιέται ακόμα και όταν πέφτεις στη Segunda... Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Αντρές Γουαρδάδο από 50 μέτρα κόντρα στη Μπαρτσελόνα Β'!

Η φετινή σεζόν είναι δύσκολη για τους οπαδούς της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια καθώς μετά από πολλά χρόνια διακρίσεων στα μεγάλα σαλόνια τώρα είνα υποχρεωμένοι να αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία με στόχο την επιστροφή, όμως το τελευταίο ματς της ομάδας τους ήταν μία καλή ευκαιρία για να "σκάσει το χειλάκι τους".

Στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στη Μπαρτσελόνα Β', η "Ντέπορ" πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-2, με το τρίτο μάλιστα τέρμα της να αφήνει άφωνους τους θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Mini Estadio" της Βαρκελώνης.

Αυτός που φρόντισε να χάσουν τη λαλιά τους ήταν το μεγάλο αστέρι της ομάδας της Γαλικίας Αντρές Γουαρδάδο, με γκολ-όνειρο στο 32ο λεπτό (έγραψε εκείνη τη στιγμή το 0-3).

Ο 24χρονος διεθνής Μεξικανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε αντεπίθεση της ομάδας του λίγο πίσω από το κέντρο και αποφάσισε να την τελειώσει λίγο πιο κάτω από το ημικύκλιο της σέντρας, με μία υπέροχη αριστερή λόμπα από 50 μέτρα που "κρέμασε" τον γκολκίπερ Μίνιο.

Απολαύστε το γκολ του όπως και τον... πανηγυρισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ