ΣΤΗΛΕΣ

Γκολ που δεν... χάνεται από Ιγκουαΐν!

Γκολ που δεν... χάνεται από Ιγκουαΐν!

Η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από έναν βαθμό απέναντι στην Κιέβο και ένας από τους κύριους λόγους ήταν το απίστευτο γκολ που απώλεσε σε κενή εστία ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Δείτε το video.

Τίποτα δεν πήγε καλά για τη Νάπολι το απόγευμα του Σαββάτου στο "Σαν Πάολο", στο ματς απέναντι στην Κιέβο Βερόνα με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πέταξε δύο βαθμούς στο σπίτι της απέναντι στους Βερονέζους καθώς οι παίκτες της σημάδεψαν τρεις φορές τα αντίπαλα δοκάρια (2 ο Μέρτενς και 1 ο Ινσίνιε), με την πιο μεγαλύτερη ωστόσο χαμένη ευκαιρία της να έχει πρωταγωνιστή τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Γκολ που δεν... χάνεται από Ιγκουαΐν!

Θα θυμάται για καιρό τη χαμένη ευκαιρία απέναντι στην Κιέβο ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν...

Ο Αργεντίνος φορ είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος για τους "παρτενοπέι", έχοντας φτάσει ήδη διψήφιο αριθμό τερμάτων στη Serie A (10 γκολ), αλλά απέναντι στην Κιέβο έχασε μία ευκαιρία από αυτές που δεν εμφανίζονται και τόσο συχνά στους επιθετικούς.

Με το σκορ στο 0-1, η παράλληλη σέντρα του Καγεχόν στο 25' έφερε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο "Πιπίτα" χρειαζόταν απλά να τη σπρώξει στην ανυπεράσπιστη εστία (εξουδετερωμένος ο Πουτζόνι), και προς έκπληξη όλων αντί να σκοράρει απομάκρυνε δίκην... αμυντικού.

Δείτε και... ξαναδείτε την άτυχη στιγμή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ