ΣΤΗΛΕΣ

Γκιγκς vs... Γκιγκς!

Γκιγκς vs... Γκιγκς!

Ο Ράιαν Γκιγκς "χρυσώνει" τον αδερφό του με 250.000 λίρες προκειμένου να μη βγάλει στη φόρα και άλλα... ερωτικά μυστικά του, με τον Ρόντρι να φέρεται πρόθυμος να εξαγοράσει τη σιωπή του.

H αποκάλυψη της σχέσης του με την Ίμοτζεν Τόμας και τη νύφη του Νατάσα (αλλά και το φλερτ του με τη μητέρα της νύφης του...) έχουν γκρεμίσει τον μύθο του άμεμπτου οικογενειάρχη που έχτιζε τόσα χρόνια, και τώρα ο Ράιαν Γκιγκς προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η αγγλική "Sun', ο Ράιαν Γκιγκς φοβάται τόσο πολύ μη σκάσουν και άλλες "βόμβες" για την άστατη ερωτική του ζωή, που προσφέρει 250.000 λίρες στον αδερφό του Ρόντρι για να εξασφαλίσει τη σιωπή του.

"Το τελευταίο πράγμα που θέλει τώρα ο Ράιαν είναι να αποκαλυφθούν και άλλα μυστικά. Ο Ρόντρι θα ξέρει σίγουρα εάν υπήρχαν και άλλες γυναίκες στη ζωή του αδερφού του", δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνωρίζει καλά και τους δύο, και συνέχισε:

"Ο Ρόντρι λέει στον κόσμο ότι ο Ράιαν θέλει να τον κάνει να βγάλει το σκασμό. Τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι το 1/4 του εκατομμυρίου.

Ο κακομοίρης αισθάνεται απόλυτα προδομένος από τον Ράιαν και δεν ξέρει ποια είναι η σωστότερη κίνηση. Περνάει μία κόλαση.

Δεν κολυμπάει στο χρήμα, οπότε 250.000 λίρες θα ήταν χρήσιμες. Υπάρχει όμως και ένα κομμάτι του εαυτού του που θέλει να μάθει όλος ο κόσμος για τον πραγματικό Ράιαν, ότι δεν είναι δηλαδή ο άγιος που ήθελε να παρουσιάζεται.

Ο Ρόντρι ξέρει τον Ράιαν καλύτερα από τον καθένα. Είναι αυτό που λέμε "ξέρει που είναι θαμμένα όλα τα πτώματα..."

Προς το παρόν ωστόσο φέρεται διατεθειμένος να κρατήσει κλειστό το στόμα του και να υπογράψει οποιαδήποτε έντυπα χρειάστείνα υπογράψει. Θα τον φιμώσει ο ίδιος ο αδερφός του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ