ΣΤΗΛΕΣ

"Ρεσιτάλ" Γκουαρδιόλα στην προπόνηση της Μπάγερν

"Ρεσιτάλ" Γκουαρδιόλα στην προπόνηση της Μπάγερν

Ποιος είπε ότι οι παίκτες της Μπάγερν χαλαρώνουν λιγάκι κατά τη διάρκεια της χειμωνιάτικης διακοπής της Μπουντεσλίγκα; Δείτε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τους "βγάζει το λάδι" σε προπόνηση στη Ντόχα (video).

Η χειμερινή διακοπή στη Μπουντεσλίγκα έφερε την ομάδα της Μπάγερν στη Ντόχα για μίνι προετοιμασία, ωστόσο η παρουσία τους στη Μέση Ανατολή μόνο ως ταξιδάκι αναψυχής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Για αυτό φροντίζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με την ιστοσελίδα "TZOnline" να καταγράφει με κάμερα την προπόνηση της περασμένης Τρίτης και μέσα σε ενα 8λεπτο video που ανέβασε να δείχνει τον τεχνικό των Βαυρών σε στιγμές έντασης.

Ουκ ολίγες ήταν οι φορές που ο Γκουαρδιόλα χρειάστηκε να φωνάξει στους παίκτες του για να καταφέρει να μεταφέρει τις σκέψεις του, με τη φράση του "Das passiert jedes fucking spiel!" ("Αυτό γίνεται σε κάθε γαμ@@@@@ παιχνίδι") να είναι φυσικά η πιο εντυπωσιακή.

Όπως φυσικά εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι ο Γκουαρδιόλα χρειάστηκε μόνο τρεις μήνες μαθημάτων για να είναι σε θέση να επικοινωνεί με τους παίκτες του στα γερμανικά...

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Κατάρ, οι πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι στην Αλ Μέρικ και στην Αλ Αράμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ