ΣΤΗΛΕΣ

Γιόρτασε παρά την "τεσσάρα" ο Κριστιάνο

Γιόρτασε παρά την "τεσσάρα" ο Κριστιάνο

Η βαριά ήττα από την Ατλέτικο δεν εμπόδισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά του. Δεν δίστασε μάλιστα να πάρει μικρόφωνο και να τραγουδήσει (videos).

Μετά από δύο ματς που έμεινε στην εξέδρα λόγω τιμωρίας (για την αποβολή του στον αγώνα με την Κόρδοβα) ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην ενδεκάδα της Ρεάλ για το ντέρμπι με την Ατλέτικο όμως έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι μετά τον θρίαμβο με 4-0 των "ροχιμπλάνκος" .

Παρά την απογοήτευση πάντως που έζησε στο "Καλδερόν" , λίγες ώρες αργότερα άλλαξε ενδυμασία και διάθεση και μεταμορφώθηκε σε έναν αρχοντικό οικοδεσπότη ο οποίος φρόντισε να διασκεδάσουν οι περίπου 150 καλεσμένοι στο πάρτι για τα 30α γενέθλιά του (τα έκλεισε την περασμένη Πέμπτη).

Μεταξύ αυτών και αρκετοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης (οι Χάμες Ροντρίγκες, Κέιλορ Νάβας και Μαρσέλο πρωταγωνίστησαν μάλιστα σε ένα χιουμοριστικό video που κατέγραψαν οι κάμερες) ενώ Πορτογάλος ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον Κολομβιανό ποπ σταρ, Κέβιν Ρολντάν.

Compartiendo con los cracks @jamesrodriguez10 @marcelotwelve @keylornavas1 antes de mi show en el cumpleaños de @cristiano

A video posted by Kevin Roldan ♛ (@kevinroldankr) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ