ΣΤΗΛΕΣ

Φωτογραφίες οπαδών στις φανέλες της Σεβίλλης!

Φωτογραφίες οπαδών στις φανέλες της Σεβίλλης!

Απίστευτο τρόπο για να ενισχύσει τα ταμεία της βρήκε η Σεβίλλη, καθώς επιτρέπει στους οπαδούς έναντι αντιτίμου να "βάλουν" φωτογραφία τους σε φανέλα παίκτη της ομάδας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Σεβίλλη γράφει ουσιαστικά ιστορία καθώς γίνεται η πρώτη ομαδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κάνει κάτι τέτοιο, με τη νεοφώτιστη στην Primera Division Γρανάδα να είναι η επόμενη που φέρεται αποφασισμένη να κάνει το βήμα.

Οποιοσδήποτε λοιπόν οπαδός των Σεβιγιάνων μπορεί να επιλέξει όποιον παίκτη επιθυμεί ώστε να τοποθετηθεί μικρή φωτογραφία του (2Χ2 χιλιοστά) στο πίσω μέρος της φανέλας, και συγκεκριμένα μέσα στο περίγραμμα με το νούμερο του ποδοσφαιριστή.

"Ο κόσμος φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει για να έχει την ευκαιριά να βρεθεί στην πλάτη του ειδώλου του", σχολίασε χαρακτηριστικά παράγοντας των Ανδαλουσιανών για το συγκεκριμένο εγχείρημα, με την κάθε φωτογραφία να έχει κόστος 24,90 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάθε νούμερο φανέλας μπορεί να συμπεριλάβει μέχρι 3.142 φωτογραφίες (!), κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που υπάρχει 100% ανταπόκριση για τη φανέλα κάποιου ποδοσφαιριστή, αυτός θα χαρίσει απλόχερα στο σύλλογο το ποσό των 75.000 ευρώ.

Λέτε στο δρόμο που χάραξε η Σεβίλλη να ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι;

Φωτογραφίες οπαδών στις φανέλες της Σεβίλλης!

Η (πρωτοπόρος) Σεβίλλη έδειξε το δρόμο για μία ακόμα πηγή εσόδων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ