ΣΤΗΛΕΣ

Φουλ επίθεση κατά Πλατινί από τους φανς του Κ. Ρονάλντο!

Φουλ επίθεση κατά Πλατινί από τους φανς του Κ. Ρονάλντο!

Οι φίλοι του Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλαν "μήνυμα" στον Μισέλ Πλατινί ενόψει της βράβευσης για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2014: βομβάρδισαν το σπίτι του στο Παρίσι με... 61 μπάλες (video).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται ως το φαβορί για να πάρει τη Χρυσή Μπάλα για το 2014 (κάτι που αν συμβεί θα είναι για δεύτερη συνεχόμη χρονιά) έχοντας ως μεγάλο όπλο τα 61 γκολ που σημείωσε πέρυσι αλλά και την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά του πάντως ο Μισέλ Πλατινί τάχτηκε υπέρ του Μάνουελ Νόιερ για τον τίτλο του κορυφαίου της περασμένης χρονιάς, με τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA τον περασμένο Οκτώβριο να είναι χαρακτηριστικές:

"Η Χρυσή Μπάλα είθισται να δίνεται σε έναν παίκτη που ήταν εξαιρετικός στο Μουντιάλ και που το κατέκτησε. Οπότε φέτος πρέπει να πάει το βραβείο σε Γερμανό παίκτη.

Αυτό συνέβαινε πάντα μέχρι το 2010 που ο Λιονέλ Μέσι πήρε το βραβείο παρά το γεγονός ότι έκανε ένα νορμάλ Μουντιάλ".

Τα λόγια πάντως αυτά όχι μόνο δεν ξεχάστηκαν από τους φανς του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά φαίνεται πως αντηχούν ακόμα στα αυτιά τους. Για το λόγο αυτό θέλησαν να "απαντήσουν" στον πρόεδρο της UEFA και το έκαναν με τρόπο... εκρηκτικό.

Μάζεψαν 61 μπάλες ποδοσφαίρου -που συμβολίζουν τα γκολ του CR7 μέσα στο 2014- και έκαναν επίσκεψη στο σπίτι του Πλατινί στο Παρίσι για να τις πετάξουν μέσα σε αυτό!

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ