ΣΤΗΛΕΣ

Ερωτικό σκάνδαλο με Οσβάλντο στη Μπόκα

Ερωτικό σκάνδαλο με Οσβάλντο στη Μπόκα

Η καριέρα του Πάμπλο Οσβάλντο στη Μπόκα Τζούνιορς κινδυνεύει να τελειώσει πριν καν αρχίσει λόγω της συμμετοχής του σε ροζ σκάνδαλο πριν από τον τελευταίο αγώνα των "χενέιζες". Διαβάστε το story.

Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο πριν από τον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Τεμπερλέι έγινε ο Πάμπλο Ντάνιελ Οσβάλντο.

Όπως αποκάλυψαν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο δανεικός από τη Σαουθάμπτον φορ ήταν ο αρχηγός ενός μικρού πάρτι που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Μπόκα, και στο οποίο πήραν επίσης μέρος τέσσερις συμπαίκτες του και δύο νεαρές γυναίκες.

Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό του Μπουένος Άιρες "Crónica", πέρα από τον Οσβάλντο σε αυτό το "ξεφάντωμα" συμμετείχαν και οι Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες, Αγκουστίν Οριόν, Λεάντρο Μαρτίν και Χόναταν Καλέρι, με τον πρώτο μάλιστα της τετράδας να "συλλαμβάνεται" μάλιστα από τον προπονητή της Μπόκα Ροντόλφο Αρουαμπαρένα την ώρα της ερωτικής του πράξης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αρουαμπαρένα "μυρίστηκε" τι συνέβαινε όταν είδε τον Μαρτίνες να συνοδεύει μία από τις κοπέλες μέσα στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια τον έπιασε στα πράσα στο δωμάτιο του γυμναστή της ομάδας, Πάμπλο Σαντέγια, που γνώριζε το σχέδιο των παικτών και τους είχε παραχωρήσει το δωμάτιό του...

Ερωτικό σκάνδαλο με Οσβάλντο στη Μπόκα

Ο τεχνικός της ομάδας απαίτησε τον παραγκωνισμό των Μαρτίνες και Οσβάλντο, με την περίπτωση ωστόσο του Οσβάλντο να είναι περίπλοκη από τη στιγμή που έχει λίγο καιρό στην ομάδα και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα "είναι στον αέρα" και το μέλλον του Ιταλού επιθετικού στη Μπόκα ίσως διαφανεί μέσα σε λίγες ώρες, όπου πολλοί περιμένουν να κάνει το ντεμπούτο του στο Copa Libertadores με τη νέα του ομάδα.

Εν τω μεταξύ, η μία από τις δύο κοπέλες που "τρύπωσαν" στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Μπόκα διαπραγματεύεται με τηλεοπτικό σόου της Αργεντινής για να "βγάλει στη φόρα" αυτά που έλαβαν χώρα πριν μερικές ημέρες με πρωταγωνιστές τον Οσβάλντο και τους συμπαίκτες του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ