ΣΤΗΛΕΣ

Έξω από τη διαφήμιση της Μπάρτσα ο Αλκάνταρα

Έξω από τη διαφήμιση της Μπάρτσα ο Αλκάνταρα

Όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις που θέλουν τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Τιάγκο Αλκάνταρα, να αποχωρεί από το Καμπ Νόου. Τελευταίο δείγμα, η "εκτόπιση" του Ισπανού από τη διαφημιστική καμπάνια για τη νέα φανέλα της Μπάρτσα. (photos)

Με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο συνεχώς για μετακόμιση του Τιάγκο Αλκάνταρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, αποφάσισε καλού-κακού να λάβει τα μέτρα της. Ο νεαρός Ισπανός μέσος, ήταν μαζί με τους Πικέ, Μέσι, Ινιέστα, Τσάβι και Πουγιόλ, τα κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας για τη νέα φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Έτσι πλέον η Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας πως είναι πολύ πιθανόν ο Αλκάνταρα, να αποχωρήσει, αποφάσισε να τον "κόψει" από την διαφήμιση. Κυριολεκτικά όμως! Πλέον, η φωτογραφία που έχει αρχίσει να κυκλοφορεί, είναι κομμένη από την αριστερή πλευρά, που απεικονιζόταν ο Τιάγκο, δείχνοντας μόνο τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Για του λόγου το αληθές, η καταλανική "sport", δημοσίευσε την εικόνα της καμπάνιας πριν και μετά την εκτόπιση του Αλκάνταρα. Ίσως αυτό να είναι η ένδειξη πως οι προσπάθειες παικτών και προπονητή να πείσουν τον νεαρό μέσο να παραμείνει στην ομάδα, δεν έπιασαν τόπο:

Έξω από τη διαφήμιση της Μπάρτσα ο Αλκάνταρα
Έξω από τη διαφήμιση της Μπάρτσα ο Αλκάνταρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ