ΣΤΗΛΕΣ

Εισβολή στο γήπεδο και σύνθημα για Τζέραρντ!

Εισβολή στο γήπεδο και σύνθημα για Τζέραρντ!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Μπριζ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με άνθρωπο ασφαλείας του γηπέδου να γλιστράει στην προσπάθειά του να πιάσει εισβολέα και τους οπαδούς των "κόκκινων διαβόλων" να θυμούνται τον Στίβεν Τζέραρντ (video).

Το ταξίδι στο Βέλγιο για τον αγώνα κόντρα στη Μπριζ για τα πλέι οφ του Champions League εξελίχτηκε σε μία πολύ ευχάριστη εμπειρία για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι μόνο είδαν την ομάδα τους να θριαμβεύει με 4-0 ( με χατ-τρικ Ρούνεϊ) και να παίρνει πανηγυρικά το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους αλλά ήταν θεατές ενός περιστατικού που δεν συνηθίζεται στα γήπεδα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του "Jan Breydel Stadium" για να "κάνει το κομμάτι του" και ένας από τους ανθρώπους ασφαλείας του σταδίου έσπευσε άμεσα να τον βγάλει εκτός γηπέδου, όμως από τον υπερβολικό ζήλο να τον πιάσει γρήγορα γλίστρησε και έπεσε στο χορτάρι.

Το γεγονός αυτό ενθουσίασε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ οι οποίοι μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα άρχιζαν να φωνάζουν ρυθμικά : "Είσαι ο Τζέραρντ μεταμφιεσμένος;" (Are you Gerrard in disguise?), αναφερόμενοι φυσικά στο περίφημο πέσιμο του Τζέραρντ στο Λίβερπουλ-Τσέλσι της σεζόν 2013-14 που είχε στοιχίσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον τίτλο στους "κόκκινους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ