ΣΤΗΛΕΣ

"Έφτιαξε" τα δόντια του ο Ροναλντίνιο

"Έφτιαξε" τα δόντια του ο Ροναλντίνιο

Χειρουργική επέμβαση στα δόντια και στα ούλα του έκανε ο Ροναλντίνιο, προκειμένου να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση. Στο επόμενο παιχνίδι της Ατλέτικο Μινέιρο κόντρα στη Μπαΐα, θα γίνει η παρουσίαση του νέου "λουκ" του Βραζιλιάνου στο κοινό.

Ξεχάστε τον Ροναλντίνιο όπως τον ξέρατε. Τι κι αν μέχρι σήμερα αρνιόταν πεισματικά να διορθώσει την οδοντοστοιχία του, δηλώνοντας πως: "Αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου. Αν το αλλάξω θα είμαι αγνώριστος".

Ήρθε η στιγμή που το άλλαξε τελικά. Ο Βραζιλιάνος έκανε χειρουργική επέμβαση στα δόντια και στα ούλα του, αλλάζοντας τελείως την εμφάνισή του.

Το νέο "λουκ" του Ρόνι θα παρουσιαστεί στο κοινό, στο επόμενο παιχνίδι της Ατλέτικο Μινέιρο με αντίπαλο την Μπαΐα. Όπως εξήγησε και ο αδερφός του, Ρομπέρτο ντε Ασίς: "O Ροναλντίνιο τοποθέτησε οδοντοστοιχία από πορσελάνη και έκανε και μια επέμβαση στα ούλα του"

Ενώ στη συνέχεια είπε αστειευόμενος: "Όλα πήγαν καλά. Απλά ήθελε να διορθώσει ένα μικρό αισθητικό πρόβλημα στα δόντια του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πριν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ