ΣΤΗΛΕΣ

"Δώστε λεφτά και παίξτε στην ομάδα"

"Δώστε λεφτά και παίξτε στην ομάδα"

Η Μάκλσφιλντ στην προσπάθειά της να γλιτώσει τη χρεωκοπία πρότεινε στους οπαδούς της να δώσουν 20.000 λίρες και να παίξουν έστω και για ένα επίσημο παιχνίδι με την αγαπημένη τους ομάδα.

Έναν πρωτοποριακό τρόπο για να αυξήσει τα έσοδά της βρήκε η Μάκλσφιλντ, η οποία περνάει πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό.

Λίγες μέρες πριν ο σύλλογος πούλησε το γήπεδό του προκειμένου να αποφύγει τον διαχειριστικό έλεγχο, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Η Μάκλσφιλντ ανακοίνωσε πως χρειάζεται να μαζέψει άλλες 100.000 λίρες τους επόμενους δύο μήνες, ώστε να συνεχίσει να είναι επαγγελματική ομάδα.

Το τρικ που βρήκαν οι ιθύνοντες του συλλόγου ήταν να κάνουν μία πρωτότυπη πρόταση προς τους οπαδούς της ομάδας. Όποιος εξ αυτών θέλει, μπορεί να παίξει σε επίσημο παιχνίδι του συλλόγου έναντι 20.000 λιρών, κάτι που επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Άντι Σκοτ με δηλώσεις του στη "Macclesfield Express":

"Είναι γνωστό πως ο σύλλογος είναι σε δύσκολη θέση και πως αναζητάμε έσοδα για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Ο Τζον Άσκεϊ (προπονητής) και το τεχνικό επιτελείο είναι διατεθειμένοι να δώσουν την ευκαιρία σε κάποιον να γίνει επαγγελματίας παίκτης για μία εβδομάδα. Απ' όσο γνωρίζω ουδέποτε στο παρελθόν έχει γίνει κάτι τέτοιο".

Από την πλευρά του ο Σκοτ είπε: "Αν νικάμε με 3-0 και μένουν 10 λεπτά θα ήταν ωραίο να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον να παίξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κάποιος αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ