ΣΤΗΛΕΣ

Διακοπή αγώνα λόγω... μεθυσμένου διαιτητή!

Διακοπή αγώνα λόγω... μεθυσμένου διαιτητή!
© HOWARD WALKER

Άδοξο φινάλε είχε αναμέτρηση του FA Trophy, με το ματς να διακόπτεται στο 83' λόγω τραυματισμού του διαιτητή και τον προτεινόμενο αντικαταστάτη του να είναι μεθυσμένος. Διαβάστε το story.

To σκορ στο Colwyn Bay-Altrincham ήταν 2-0 υπέρ των φιλοξενουμένων για το FA Trophy (θεσμός υπό την αιγίδα της FA στην οποιά συμμετέχουν ημιεπαγγελματικές ομάδες που αγωνίζονται από την 5η έως την 8η κατηγορία) και όλα έδειχναν πως πολύ δύσκολα θα έχαναν τη νίκη, όμως επτά λεπτά πριν τη ληξη του 90λεπτου τραυματίστηκε ο διαιτητής στη γάμπα και ήταν αδύνατο να συνεχίσει.

Με τον αγώνα να γίνεται χωρίς να έχει οριστεί τέταρτος διαιτητής, η Altrincham πρότεινε τη συνέχιση του αγώνα με έναν διαιτητή που τύχαινε να παρακολουθεί το ματς από τις εξέδρες, ωστόσο οι γηπεδούχοι απέρριψαν την πρόταση ισχυριζόμενοι πως ο εν λόγω ρέφερι είχε πιει και μύριζε αλκοόλ!

Διακοπή αγώνα λόγω... μεθυσμένου διαιτητή!

To ματς στο "Llanelian Road" δεν έληξε ποτέ. Αναζητείται ακόμα ο διαιτητής για να το τελειώσει...

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και εναλλακτική πρόταση, με τον βοηθό προπονητή της ομάδας τους να παίζει το ρόλο του "άρχοντα του αγώνα", όμως ούτε αυτή βρήκε θετική ανταπρόκριση από τους γηπεδούχους.

"Δεν μπορείς έτσι απλά να βάλεις κάποιον Τομ, Ντικ ή Χάρι για να βγάλει τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα", δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC, ο άλλοτε σέντερ μπακ των Τσέλσι και Λέστερ και νυν τεχνικός της Colwyn Bay, Φρανκ Σινκλέρ (photo).

Εντελώς αντίθετη ήταν πάντως η άποψη του προέδρου της Altrincham, ο οποίος ζήτησε να κατακυρωθεί το ματς στην ομάδα του χωρίς να παιχτεί ο εναπομείναντας χρόνος.

"Ελπίζω να επικρατήσει η κοινή λογική και να μη χρειαστεί να ξανάρθουμε για επτά λεπτά. Κυριαρχούσαμε. Θα πρέπει να μας δώσουν το παιχνίδι".

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το ματς θα ξαναγίνει στην έδρα της Colwyn Bay την Τρίτη (19/11), ωστόσο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση για την τύχη του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ