ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητικό τρίο και στο κρεββάτι

Διαιτητικό τρίο και στο κρεββάτι
Διαιτητής

Διαιτητικό τρίο του Ασιατικού Κυπέλλου κατηγορείται πως "έστησε" ματς με ανταλλαγή τη συντροφιά τριών γυναικών! Δείτε σε βίντεο το απίστευτο αυτογκόλ που μπήκε στο παιχνίδι (videos)

East Bengal εναντίον Tampines Rovers μάχονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του "Asian Football Confederation Cup". Το Bengal νίκησε με 4-2 τα ρόδα, σε ένα παιχνίδι που έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση.

Η είδηση, αρχικά, είναι πως το διαιτητικό τρίο πιάστηκε να κάνει... "τρίο" με γυναίκες σε προηγούμενο παιχνίδι του Ασιατικού Κυπέλλου, κατηγορία για την οποία κρίθηκαν ένοχοι και σε αυτό το ματς!

Οι τρεις Λιβανέζοι διαιτητές (Ali Sabbagh, Ali Eid, Abdallah Taleb) πέρασαν από την πόρτα του δικαστηρίου όπου τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες και τέθηκαν σε "διαθεσιμότητα".

Βλέποντας πάντως τα γκολ από το συγκεκριμένο παιχνίδι παρατηρήσαμε πως έχει μπει ένα απίστευτο αυτογκόλ με κοντινή προβολή.

Στη Σιγκαπούρη, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναμέτρηση, δίνουν μεγάλο αγώνα κατά των στημένων αγώνων και παρακολουθούν στενά όλους τους διαιτητές και τις... παρέες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ