ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής πανηγυρίζει (ξανά) γκολ κατά της Άρσεναλ!

Διαιτητής πανηγυρίζει (ξανά) γκολ κατά της Άρσεναλ!

Ο Μάικ Ντιν "ξαναχτύπησε": μετά την "περίεργη" αντίδρασή του σε γκολ της Τότεναμ κατά της Άρσεναλ τώρα φαίνεται σαν να πανηγυρίζει το γκολ που δέχτηκαν οι "κανονιέρηδες" από την ΚΠΡ. Δείτε το video!

Πριν από λίγο καιρό ο Μάικ Ντιν είχε βρει το μπελά του, μετά το video που είχε δει το φως της δημοσιότητας και το οποίο τον εμφάνιζε σαν να πανηγυρίζε (!) το γκολ του Λουίς Σαχά , με το οποίο η Τότεναμ είχε ανοίξει το σκορ στο μεγάλο ντέρμπι του βορείου Λονδίνου απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο χρόνος αποτέλεσε τον καλύτερο σύμμαχο του Ντιν προκειμένου το θέμα να σταματήσει να συζητείται μετά από μερικά 24ώρα όμως όλα δείχνουν πως η Άρσεναλ συνεχίζει να τον... καταδιώκει.

Και αυτό γιατί μετά την επίτευξη του τέρματος του Αντέλ Τααράμπτ στο ΚΠΡ-Άρσεναλ το περασμένο Σάββατο , οι τηλεοπετικές κάμερες "τσάκωσαν" τον Ντιν οποίος εμφανίζεται σαν να... χαίρεται το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Αυτό που του προσάπτουν αυτή τη φορά είναι πως ενώ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Άρσεναλ μετά την προσπάθεια του Τααράμπτ, εκείνος συνέχιζε να τρέχει έχοντας τα χέρια του τεντωμένα (έκανε την κίνηση του γκολ) για μερικά δευτερόλεπτα.

Μένει να δούμε πλέον αν θα "τριτώσει το κακό" με τον Μάικ Ντιν και την Άρσεναλ. Υπάρχουν πάντως αρκετές αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ...

Ο Μάικ Ντιν στο Άρσεναλ-Τότεναμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ