ΣΤΗΛΕΣ

Ball girl κάνει σουτ και τρώει την τούμπα της ζωής του

Ball girl κάνει σουτ και τρώει την τούμπα της ζωής του

Ο πλημμυρισμένος αγωνιστικός χώρος οδήγησε σε αναβολή τον προημιτελικό Γερμανία - Δανία του Euro 2017 γυναικών, ωστόσο προκάλεσε και ορισμένες ξεκαρδιστικές σκηνές (video).

Ο προημιτελικός της Γερμανίας με τη Δανία στο Euro 2017 γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο βράδυ στο Ρότερνταμ, δεν άρχισε ποτέ, λόγω του νερού που είχε κρατήσει το γήπεδο από μία μπόρα που έπληξε την πόλη.

Οι άνθρωποι του "Σπάρτα Στάντιον" επιχείρησαν να απομακρύνουν τα νερά από τον αγωνιστικό χώρο χρησιμοποιώντας σκούπες, με αποτέλεσμα να μην πετύχουν τίποτα.

Μετά από την πρώτη 15λεπτη καθυστέρηση, η διαιτήτρια αποφάσισε να ελέγξει ξανά το γήπεδο, αυτήν τη φορά χρησιμοποιώντας ένα ball girl που μέχρι εκείνο το σημείο βοηθούσε στον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου. Φευ...

Η κοπελιά έστησε την μπάλα και προσπάθησε να κάνει ένα σουτ προς την εστία, ωστόσο αντ' αυτού, έφαγε μία θεαματική τούμπα!

Μάλιστα, αποφάσισε να... απολαύσει την ντροπή και έμεινε πεσμένη κάτω με ανοιχτά χέρια και πόδια και γελούσε, την ώρα που η διαιτήτρια προσπάθησε να τη σηκώσει. Όταν τα κατάφερε, η κοπέλα υποκλίθηκε στο κοινό που παρακολουθούσε το "κατόρθωμά" της.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση αναβλήθηκε οριστικά δύο ώρες μετά από την προγραμματισμένη σέντρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στο "Σπάρτα Στάντιον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ