ΣΤΗΛΕΣ

Άρχοντας και στις κεφαλιές ο Νόιερ!

Άρχοντας και στις κεφαλιές ο Νόιερ!

Ο Μάνουελ Νόιερ έχει μία έκπληξη σε κάθε ματς για τους οπαδούς της Μπάγερν. Δείτε την τελευταία θεαματική επέμβασή του κόντρα στη Φράιμπουργκ (video).

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι φέτος υποψήφιος μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί για να υπενθυμίζει σε όλους πως είναι απλά μο-να-δι-κός.

Πριν από λίγες ημέρες είχε αφήσει άφωνο το φίλαθλο κοινό με το τρομερό του τάκλιν στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ ενώ το βράδυ της Τρίτης φρόντισε να προσθέσει μία ακόμα σπουδαία φάση στο ενεργητικό του.

Αυτή έλαβε χώρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Φράιμπουργκ στην "Allianz Arena" ( 2-0 και έβδομη συνεχόμενη νίκη στη Bundesliga για τους Βαυαρούς ), με τον διεθνή Γερμανό κίπερ να μην... αφήνει τους αμυντικούς τους να κόψουν τον αντίπαλο επιθετικό αλλά να βγαίνει εκτός περιοχής για να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Λίγο νωρίτερα ο ικανότατος γκολκίπερ είχε κλέψει και πάλι την παράσταση καθώς την ώρα που η Μπάγερν είχε κερδίσει ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Φράιμπουργκ εκείνος είχε πάρει θέση στο κέντρο του γηπέδου!

Άρχοντας και στις κεφαλιές ο Νόιερ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ