ΣΤΗΛΕΣ

Από οικονομικός αναλυτής... επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Από οικονομικός αναλυτής... επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Διαβάστε την ιστορία του Ματ Ελίασον, ενός οικονομικού αναλυτή που πήρε μέρος στο φιλικό που διοργάνωσε ο Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ. Εκεί πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι, το οποίο του χάρισε ένα δοκιμαστικό στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, την ομάδα του Τιερί Ανρί!

Στο φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε ο Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ, πήραν μέρος πολλά μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, καθώς και κάποιοι παλιοί φοιτητές του πανεπιστημίου Νορθγουέστερν του Σικάγο, πόλη όπου και διεξαγόταν το ματς.

Ένας από αυτούς τους ήταν ο Ματ Ελίασον, ο οποίος όντας φοιτητής ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πανεπιστημίου του και είχε κερδίσει μάλιστα και ένα δοκιμαστικό στους Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, το οποίο όμως έχασε επειδή έσπασε το πόδι του.

Σαν σενάριο ταινίας εξελίχθηκε όμως, η ιστορία του Αμερικανού. Ο Ματ μέχρι τη διεξαγωγή του φιλικού, εργαζόταν ως οικονομικός αναλυτής σε μεγάλη εταιρία, αλλά ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό ήταν αρκετό.

Το μήνυμα ήταν από τον προπονητή του στην ομάδα του πανεπιστημίου, όταν και φοιτούσε, λέγοντάς του να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό ματς ενάντια στου "Φίλους του Μέσι". Δεν θα έχανε αυτή την ευκαιρία με τίποτα.

Από οικονομικός αναλυτής... επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Τιερί Ανρί του σήκωσε την μπάλα και ο Ελίασον, αφού την στόπαρε με το στήθος, στη συνέχεια έκανε ένα απίστευτο ψαλιδάκι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και φυσικά κέρδισε το χειροκρότημα τόσο της κερκίδας όσο και των συμπαικτών του.

Και δεν κέρδισε μόνο αυτό. Λίγες μέρες μετά του ήρθε ειδοποίηση πως η ομάδα που αγωνίζεται ο Τιερί Ανρί, η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, επιθυμεί να τον δοκιμάσει. Ο Ελίασον μετά από αυτή την είδηση σχολίασε: "Αυτό το παιχνίδι μου άλλαξε τη ζωή. Νομίζω πως θα αποδείξω στους Νιου Γιορκς πως έκαναν καλά που με κάλεσαν. Έχω την ικανότητα να κρατηθώ στο παιχνίδι".

Δείτε το απίστευτο γκολ που πέτυχε ο Ελίασον στο φιλικό που διοργάνωσε ο Λιονέλ Μέσι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ