ΣΤΗΛΕΣ

Από γκολκίπερ... φορ ο Ντίντα!

Από γκολκίπερ... φορ ο Ντίντα!

Ο Νέλσον Ντίντα έζησε 10 χρόνια κάτω από τα γκολπόστ της Μίλαν, όμως σε φιλικό παλαιμάχων της έδειξε ότι μπορεί και να σκοράρει. Απολαύστε τον!

Περίπου 10.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο "Gelora Bung Karno Stadium" της Τζακάρτα για να παρακολουθήσουν από κοντά τους "Θρύλους της Ινδονησίας" απέναντι στους "Θρύλους της Μίλαν", και το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος του φιλικού μόνο μετανιωμένοι δεν θα ένιωσαν για την επιλογή τους.

Και αυτό γιατί πέρα από τους πολλούς θρυλικούς άσους που είχαν κατακλύσει την αποστολή των Μιλανέζων (Μπαρέζι, Λεντίνι, Μασάρο, Παπέν, Κοστακούρτα, Σερζίνιο, Ντίντα, Ρόκε Ζούνιορ), είχαν την ευκαιρία να δουν έξι συνολικά γκολ, με τα πέντε της Μίλαν να προέρχονται από δύο όχι και τόσο "συνήθεις υπόπτους".

Ο ένας ήταν ο άλλοτε αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας, Σερζίνιο, που πέτυχε τέσσερα γκολ (με δικό του χατ-τρικ διαμορφώθηκε το 0-3 στο πρώτο 45λεπτο) και ο δεύτερος ο... Ντίντα!

Ο 37χρονος πρώην γκολκίπερ της Μίλαν έδωσε τα γάντια του στον Μάσιμο Ταΐμπι και έπαιξε ως επιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πρόλαβε να πετύχει ένα γκολ (σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Σερζίνιο) και να μοιράσει μία ασίστ, για το τέταρτο κατά σειρά γκολ του Σερζίνιο.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και σας ευχαριστούμε πολύ που διοργανώσατε αυτό το γεγονός.

Προηγουμένως πήραμε μερος σε ένα φιλανθρωπικό ματς στην Ιαπωνία για τα θύματα του σεισμού στη Σεντάι, και σχεδιάζουμε να παίξουμε στη Νέα Υόρκη το Νοέμβριο.

Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε σε τέτοια παιχνίδια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα", δήλωσε σχετικά ο Ντανιέλε Μασάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του αγώνα το ίδρυμα "Milan Glorie Foundation" δώρισε 50.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, προκειμένου να διατεθούν αυτά τα χρήματα για την ενίσχυση των θυμάτων από τους πρόσφατους φονικούς σεισμούς στην Ινδονησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ