ΣΤΗΛΕΣ

Απίστευτη βρισιά την ώρα του Μπάγερν-Σάο Πάουλο

Απίστευτη βρισιά την ώρα του Μπάγερν-Σάο Πάουλο

Κατά τη διάρκεια του Μπάγερν-Σάο Πάουλο για το Audi Cup 2013, ο χορηγός αποφάσισε να προβάλλονται στα μάτριξ του σταδίου tweets των οπαδών. Μία έμπνευση όμως που αποδείχτηκε τουλάχιστον ατυχής...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Globalist.it", η ιδέα που είχαν οι άνθρωποι της Audi να φαίνονται στα μάτριξ της "Αλιάντς Αρίνα" μηνύματα οπαδών σε πραγματικό χρόνο (μέσω του hashtag #HelloAudiCup) δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Και αυτό απλούστατα γιατί κανείς από τους διοργανωτές δεν είχε σκεφτεί πως θα έπρεπε τα διάφορα τιτιβίσματα να περνούν από ένα φιλτράρισμα για το "φόβο των ιουδαίων".

Έτσι, μεταξύ των μηνυμάτων που παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στις εξέδρες ήταν και ένα στα πορτογαλικά, το οποίο μπορεί να μην κατάλαβαν οι περισσότεροι Γερμανοί αλλά σίγουρα κατάλαβαν όσοι γνωρίζουν Πορτογαλικά.

"Ei Douglas, Vete a tomar por culo", κοινώς "Ντάγκλας, τον παίρνεις από τον κ@@@" ήταν το υβριστικό μήνυμα με αποδέκτη τον Βραζιλιάνο παίκτη της Σάο Πάουλο, Ντάγκλας, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπάγερν με το βραζιλιάνικο σύλλογο .

Το αθυρόστομο tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ