ΣΤΗΛΕΣ

"Αουρόρα θα με παντρευτείς;"

"Αουρόρα θα με παντρευτείς;"

Ο Ιταλός κολυμβητής Σιμόνε Ρουφίνι κατέκτησε τη σπουδαιότερη διάκριση στην καριέρα του και μαζί την καρδιά συναθλήτριας της, ζητώντας την επίσημα σε γάμο από το κορυφαίο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν (video).

Πρόταση γάμου από το πρώτο σκαλί του βάθρου έκανε ο Σιμόνε Ρουφίνι. Ο Ιταλός κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25χλμ. Open Water στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, παρέλαβε το σπουδαιότερο αναμνηστικό στην καριέρα του και άνοιξε μια κόλλα A4, στην οποία είχε γράψει " Αουρόρα, θα με παντρευτείς;".

Ο 25χρονος κολυμβητής ζήτησε από την 23χρονη σύντροφο και συναθλήτρια του, Αουρόρα Πόνσελε να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. Η ξανθιά αθλήτρια έγνευσε καταφατικά και σχημάτισε με τα δάχτυλα των χεριών της μια καρδιά. Στη συνέχεια έτρεξε στο βάθρο και αγκάλιασε τον αρραβωνιαστικό της πλέον.

" Δεν έχω συνειδητοποιήσει πως κατέκτησα τον παγκόσμιο τίτλο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο σε τόσους ανθρώπους, αλλά ειδικά στη σύντροφο μου, Αουρόρα Πόνσελε. Την είδα και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Τι ευτυχία!".

Ο γάμος θα πρέπει να γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Ρουφίνι εξασφάλισε τη συμμετοχή του χάρη στην έβδομη θέση που κέρδισε στα 10 χιλιόμετρα. Θυμίζουμε πως τρίτος ήταν στο 10άρι ο Σπύρος Γιαννιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ