ΣΤΗΛΕΣ

Άνγκελα Μέρκελ, ο καημός του... Εζίλ

In ihrer öffentlich zelebrierten Fußballbegeisterung scheute  Kanzlerin Angela Merkel im Jahr 2012 auch den Handschlag mit dem halbnackten Mesut Özil in der Kabine nicht. Foto: dpa
In ihrer öffentlich zelebrierten Fußballbegeisterung scheute Kanzlerin Angela Merkel im Jahr 2012 auch den Handschlag mit dem halbnackten Mesut Özil in der Kabine nicht. Foto: dpa JACOBJ JACOBJ

Ο Μεσούτ Εζίλ αισθάνεται τρισευτυχισμένος για την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας αλλά υπάρχει κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει που δεν έχει κάνει και περιλαμβάνει την... Άνγκελα Μέρκελ.

Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική Γερμανίας τον περασμένο Ιούλιο η Άνγκελα Μέρκελ κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και αφού συνεχάρη τον Γιόακιμ Λεβ και τους παίκτες του δεν δίστασε να πάρει μέρος σε selfie φωτογραφίες, τις οποίες ανέλαβαν να τραβήξουν οι Λούκα Ποντόλσκι και Σάμι Κεντίρα.

Ο Μεσούτ Εζίλ ήταν ένας από τους άσους των "πάντσερ" που γεύτηκαν τη χαρά του τίτλου όμως δεν δήλωσε "παρών" την ώρα που τραβήχτηκαν οι πανηγυρικές φωτογραφίες μαζί με την Γερμανίδα καγκελάριο και αυτό είναι κάτι που το φέρει βάρος στη συνείδησή του μέχρι και σήμερα.

Άνγκελα Μέρκελ, ο καημός του... Εζίλ

"Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ξεχάστηκα εντελώς και τώρα το μετανιώνω. Ελπίζω να έχω άλλη μία ευκαιρία κάποια ημέρα και να βγάλω και εγώ selfie. Εάν πάρουμε το Euro 2016 θα περιμένω την κυρία Μέρκελ στην πόρτα των αποδυτηρίων", αποκάλυψε στην ισπανική "Marca" ο 26χρονος άσος της Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ