ΣΤΗΛΕΣ

Αναβίωση του Καράτε Κιντ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Αναβίωση του Καράτε Κιντ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα
Ντανιέλ Λαρούσο

Η σκηνή από το καράτε κιντ με την "κλωτσιά του πελαργού" αναβίωσε σε πραγματικό αγώνα πάλης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, μόνο που εδώ ονομάστηκε... "ιπτάμενος σκίουρος"! Δείτε το απίστευτο βίντεο (video).

Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και είναι μεταξύ 27-35 ετών είχε (και ναι διάολε έχει ξαναδεί πολλές φορές) την ταινία Καράντε Κιντ, με τον αγαπημένο Ντανιέλ Λαρούσο και τον δάσκαλο του καράτε που δεν ιδρώνει ποτέ Μίστερ Μιγιάγκι.

Το τέλος είναι γνωστό σε όλους, με τον Λαρούσο να κάνει την "κλωτσιά του πελαργού" και να παίρνει το πρωτάθλημα από τον... κακό μαθητή του κακού δασκάλου, που στο τέλος τις τρώει κι αυτός από τον Μιγιάγκι.

Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε. Ο καλός μας Μιγιάγκι (ο ηθοποιός για την ακρίβεια) έφυγε από τη ζωή, αλλά η τέχνη του δεν έχει ξεχαστεί και αναβίωσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης των νέων!

Βέβαια δεν έγινε ακριβώς ότι και στην ταινία, όμως ο νεαρός παλαιστής είπε να μιμηθεί εν μέρει την ταινία και αντί για την "κλωτσιά του πελαργού", είπε να κάνει την κίνηση "ιπτάμενος σκίουρος"!

Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε το βίντεο και πείτε μας. Είναι ο επόμενος Ντανιέλ Λαρούσο; (sorry Daniel it was inevitable)

(Η σκηνή από την ταινία καράτε κιντ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ