ΣΤΗΛΕΣ

Αγώνας χόκεϊ σε γήπεδο μπέιζμπολ!

Αγώνας χόκεϊ σε γήπεδο μπέιζμπολ!

Ένας διαφορετικός αγώνας χόκεϊ διεξάγεται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαβάστε αναλυτικά (videos).

Το χόκεϊ στον πάγο αποτελεί καθαρά ένα άθλημα του χειμώνα. Ξεκίνησε να παίζεται στις παγωμένες λίμνες του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την Πρωτοχρονιά του νέου έτους από το 2003 και μετά διεξάγεται ένας αγώνας της κανονικής περιόδου του επαγγελματικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ και του Καναδά, του NHL, σε ανοιχτό χώρο.

Το 2011 το "Winter Classic" όπως λέγεται χαρακτηριστικά (σ.σ. υπάρχει και το Heritage Classic το οποίο διεξάγεται επί καναδικού εδάφους), φιλοξενήθηκε στη Φιλαδέλφεια.

Οι τοπικοί Φλάιερς υποδέχθηκαν τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς και γνώρισαν την ήττα με 3-2. Κόπηκαν 46,967 εισιτήρια στο "Citizens Bank Park", έδρα της ομάδας μπέιζμπολ των Φίλις.

Αγώνας χόκεϊ σε γήπεδο μπέιζμπολ!

Φέτος, ο αγώνας δεν διεξήχθη την 1η ημέρα του έτους για να μην συμπέσει με το πρόγραμμα του NFL.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι λίγκες κάνουν και διαφορετικά πράγματα για να κρατήσουν το κοινό τους. Σκέφτονται ακόμη και την Ελλάδα.

Μόλις πριν από λίγες μέρες ο διευθυντής του αθλητικού προγράμματος του πανεπιστημίου Μίσιγκαν Στέιτ, Μάικλ Χόλις ο Τομ Ίζο εξέφρασε τη σκέψη να διεξαχθεί ένας αγώνας μπάσκετ της ομάδας του με το πανεπιστήμιο Σάουθερν Καρολάινα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι "Σπάρτανς" (Σπαρτιάτες) του Μίσιγκαν Στέιτ εναντίον των "Τρόγιανς" (Τρώες) στην Αθήνα!

Δείτε πως μετατράπηκε το γήπεδο μπέιζμπολ σε ρινκ για χόκεϊ:

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα Φλάιερς-Ρέιντζερς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ