ΣΤΗΛΕΣ

Aγώνας τένις με.. τηγάνια για Τζόκοβιτς!

Rosario Fiorello durante il suo show ''Ilpiugrandespettacolodopoilweekend'' insieme al campione di tennis Novak Djokovic nello Studio Cinque di Cinecitta' a Roma, oggi 14 novembre 2011. ANSA/CLAUDIO PERI
Rosario Fiorello durante il suo show ''Ilpiugrandespettacolodopoilweekend'' insieme al campione di tennis Novak Djokovic nello Studio Cinque di Cinecitta' a Roma, oggi 14 novembre 2011. ANSA/CLAUDIO PERI ANSA

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκλεψε την παράσταση σε ιταλικό show. Δείτε τον να χάνει σε ματς τένις παίζοντας με τηγάνι αντί για ρακέτα αλλά και να χορεύει με τον παρουσιαστή!

Ο διάσημος Σέρβος τενίστας φιλοξενήθηκε από τον Σικελό σόουμαν, Ροζάριο Φιορέλο, στο πρώτο φετινό επεισόδιο της εκπομπής του "Il più grande spettacolo dopo il weekend" ("Το μεγαλύτερο θέαμα μετά το σαββατοκύριακο") και δεν απογοήτευσε σε καμία περίπτωση το ιταλικό κοινό.

"Είναι ο Νο 1 στον κόσμο, δεν τον νικάει κανείς. Τους έχει νικήσει όλους", ήταν η ατάκα του Φιορέλο τη στιγμή που ο "Νόλε" ανέβηκε στην πίστα (η γυναίκα του Έλενα τον παρακολουθούσε από τις πρώτες σειρές των θεατών στο πλατό), με τον Τζόκοβιτς να χαρίζει στον παρουσιαστή μία ρακέτα ( "Ίσως σε 15 χρόνια μάθεις...", του είπε) αλλά και τη φανέλα που φορούσε όταν κατέκτησε το φετινό Αμερικανικό Όπεν.

Η "απάντηση" του Φιορέλο; Μία κίτρινη συλλεκτική φανέλα και ένα ξεχωριστό καπέλο το οποίο παρέπεμπε σε... Αντρέ Αγκάσι.

"Φέντερερ και Ναδάλ είναι οι δυσκολότεροι αντίπαλοι. Από τους Ιταλούς φοβάμαι μόνο τον Φιορέλο", ήταν δύο ακόμα καλές ατάκες από πλευράς Τζόκοβιτς, πριν ανάψει για τα καλά η δράση.

Λέγοντας "δράση" ο λόγος για έναν απίστευτο αγώνα τένις που έλαβε χώρα στα επόμενα λεπτά πάνω στη σκηνή, με τους άνδρες να χρησιμοποιούν αντί για ρακέτες μικρά τηγανια!

Aγώνας τένις με.. τηγάνια για Τζόκοβιτς!

Από τενίστας... χορευτής ο Τζόκοβιτς

Το γεγονός αυτό έδωσε μάλιστα πλεονέκτημα στο "αουτσάιντερ" Φιορέλο, ο οποιός βγήκε νικητής στην κόντρα του με τον Τζόκοβιτς (μόνο 4 αθλητές το έχουν καταφέρει μέσα στο 2011 στα κορτ) με συνολικό σκορ πόντων 3-2...

Η βραδιά έκλεισε πάντως με ακόμα πιο θεαματικό τρόπο, αφού ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο (και φαν της Μίλαν) συμμετείχε σε χορευτικό ντουέτο με τον διάσημο Ιταλό παρουσιαστή (ένθερμος υποστηρικτής της Ίντερ), για να κερδίσουν αμφότεροι το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Η θεαματική είσοδος του Τζόκοβιτς και η ανταλλαγή δώρων με Φιορέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ