ΣΤΗΛΕΣ

Τα καλύτερα γκολ της Superleague

Τα καλύτερα γκολ της Superleague
INTIME SPORTS

To Sport24.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τα 24 καλύτερα γκολ που είδαμε στο πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Superleague.

Τα θεαματικά γκολ δεν έλειψαν ούτε φέτος στο πρωτάθλημα της Superleague. Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση τoυ πρωταθλήματος και το Sport24.gr κάνει απολογισμό της σεζόν και σας προσφέρει τα καλύτερα γκολ.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 483 γκολ με μ.ο 2.17 γκολ ανά αγώνα. Τα 26 γκολ της 26ης αγωνιστικής ήταν η επιτομή του φετινού πρωταθλήματος ενώ η επιθετική δεινότητα των ποδοσφαιριστών έφθασε στο ναδίρ την 16η αγωνιστική στην οποία σημειώθηκαν μόλις 8 γκολ.

Στην πρώτη θέση των σκόρερ βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς με 19 γκολ και τον ακολουθεί ο Κώστας Μήτρογλου με 16 γκολ. Ο Σεμπάστιαν Λέτο βρίσκεται στην τρίτη θέση με 15 γκολ και λόγω τραυματισμού δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Οπως και να ‘χει, θα κρατήσουμε τα θετικά από αυτή τη σεζόν που φυσικά είναι τα γκολ και δη τα θεαματικά. Επιλέξαμε μέσω του Διαδικτύου μία λίστα με τα καλύτερα τέρματα που σημειώθηκαν τη φετινή σεζόν.

Η αρχή έγινε με το γκολ του Χαβίτο στον αγώνα Ολυμπιακός-Δόξα Δράμας. Δείτε το βίντεο που σας ετοίμασε το Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ