ΣΤΗΛΕΣ

Ολυμπιακός: Οι Κυπελλούχες στο Sport24.gr

Ολυμπιακός: Οι Κυπελλούχες στο Sport24.gr

Με την ψυχή τους γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Αγρίνιο οι παίκτριες του Ολυμπιακού. Δείτε και τα 12 κορίτσια να μιλούν στην κάμερα του Sport24.gr. Απολαυστικές οι Μπραμπόροβα και Τέζα!

Το βράδυ της Κυριακής (29/03) ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 5ο διαδοχικό Κύπελλο Ελλάδος στο γυναικείο βόλεϊ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-0 στον τελικό του Αγρινίου.

Οι "ερυθρόλευκες" έστησαν ένα μικρό... πανηγυράκι στα αποδυτήρια του κλειστού "Μιχάλης Κούσης", ενώ γιόρτασαν την επιτυχία τους και στο λόμπι του ξενοδοχείου πιο αργά το βράδυ, με την Ειρήνη Κοκκινάκη να κλέβει την παράσταση με τα χορευτικά της. Την ίδια ώρα, η Ιβάνα Νέσοβιτς δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram .

Το Sport24.gr βρισκόταν εκεί και όλα τα κορίτσια μίλησαν στην κάμερα για το νέο θρίαμβο της ομάδας του Πειραιά. Οι περισσότερες αναφέρθηκαν στην επιθυμία τους να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα, ενώ η MVP του τελικού, Ιβάνα Μπραμπόροβα, και η Αρετή Τέζα, έδωσαν το δικό τους σόου, παίρνοντας συνέντευξη η μία από την άλλη.

Δείτε VIDEOS και με τα 12 κορίτσια του Ολυμπιακού:

Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ειρήνη Κοκκινάκη

Στέλλα Χριστοδούλου

Αρέτα Κονόμι

Ιβάνα Νέσοβιτς και Γιοβάνα Βέσοβιτς

Κωνσταντίνα Βλαχάκη και Τζίνα Λαμπρούση

Αλίκη Κωνσταντινίδου και Κατερίνα Γιώτα

Ιβάνα Μπραμπόροβα και Αρετή Τέζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ