ΣΤΗΛΕΣ

Δέκα ασύλληπτες γκολάρες με γυριστό σουτ!

Δέκα ασύλληπτες γκολάρες με γυριστό σουτ!

Απολαύστε δέκα μαγικά γκολ με γυριστό σουτ που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Ριβάλντο, Ιμπραχίμοβιτς, Σατσίρι, Μπρεσάν και ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα ελληνικό γκολ. Απολαύστε τα ένα προς ένα και ψηφίστε το καλύτερο απ' αυτά (VIDEOS).

Η γκολάρα του Τζερντάν Σατσίρι κάνει τον γύρο του κόσμου και δικαιωματικά θεωρείται ένα από τα ωραιότερα τέρματα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Γιατί όχι και το καλύτερο όλων...

Ο Ελβετός πέτυχε μια αδιανόητη γκολάρα με ψαλιδάκι από το ύψος της περιοχής, νικώντας τον Φαμπιάνσκι και ισοφαρίζοντας για την ομάδα του στον αγώνα με την Πολωνία για τους "16" του Euro της Γαλλίας.

Το Sport24.gr φτιάχνει μια λίστα με δέκα πανέμορφα γκολ που έχουν σημειωθεί με γυριστό σουτ, τα οποία έχουν γράψει την δική τους ιστορία και αν μη τι άλλο είναι ασύλληπτα.

Ανάμεσα σε αυτά βάζουμε και το εκπληκτικό βολ πλανέ του Κρις Καλαντζή σε αιώνιο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, αλλά και ορισμένα άλλα που θέλεις χίλια μάτια για να τα βλέπεις και να μην τα χορταίνεις.

ΡΙΒΑΛΝΤΟ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ)

ΜΠΡΕΣΑΝ (ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ (ΣΟΥΗΔΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ)

ΡΟΥΝΕΪ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.)

ΣΑΤΣΙΡΙ (ΕΛΒΕΤΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ)

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ)

ΜΕΞΕΣ (ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΙΛΑΝ)

ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ (ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΑΓΙΑΞ)

ΝΤΕΡΝΤΙΓΙΟΚ (ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ)

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ POLL TOY SPORT24.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ