ΣΤΗΛΕΣ

"Προβλέπω σκορ 1-1"

"Προβλέπω σκορ 1-1"

Αισιόδοξος πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα αποσπάσει θετικό από αποτέλεσμα από την Ελλάδα δηλώνει στο Sport24.gr ο Λετονός ρεπόρτερ Έντμουντς Νοβίσκις. Διαβάστε τι ρώτησε τον Φερνάντο Σάντος!

Ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας "sportacentrs" αναλύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Λετονοί την αποψινή αναμέτρηση, ενώ περιμένει τον φορ του Αμβούργου, Ρούντνεβς να παίξει επιτέλους σύμφωνα με τις δυνατότητες του και σε εθνικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον Έντμουντς Νοβίσκις η Λετονία έχει πιθανότητες να φέρει ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα (1-1).

"Είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην ειδησεογραφία, όμως το πιο σημαντικό είναι πως δεν έχουμε τραυματίες".

Σε καλή κατάσταση τα αστέρια της ομάδας

"Τα αστέρια της εθνικής ομάδας μας έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Ρούντνεβς έκανε ντεμπούτο στη Μπουντεσλίγκα με το Αμβούργο, ο Γκορκς επίσης αγωνίστηκε με την Ρέντινγκ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Βανίνς με την Σιόν όπου βρισκόταν στην κορυφή για ένα διάστημα, ενώ ο Κάουνα σκόραρε δύο γκολ στα τελευταία τρία ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που υπολείπεται μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Ζενίτ".

Διαίσθηση για νίκη της Λετονίας

"Η πρόβλεψη μου είναι πως το παιχνίδι θα λείξει ισόπαλο 1-1 παρότι έχω διαίσθηση πως η Λετονία μπορεί ακόμη και να νικήσει.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στάρκοβς δηλώνει ότι η Λετονία θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον αγώνα και πως η έναρξη των προκριματικών δίνει νέες ελπίδες στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Κάσπαρ Γκορκς δήλωσε πως η Λετονία θα παλέψει για τη νίκη, ότι γνωρίζει πολύ καλά την Ελλάδα, ενώ δεν επικεντρώθηκε σε κάποιον Έλληνα διεθνή.

Μόλις ένας ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας (Β. Σμιρνόβς), ο οποίος όμως δεν υπολογίζονταν ούτως ή άλλως για την ενδεκάδα".

Η ερώτηση στον Φερνάντο Σάντος

"Ο προπονητής σας, Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση μου για το εάν η ισοπαλία θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα απάντησε: 'Nαι, η ισοπαλία θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για εμάς'".

Το κλειδί της νίκης

"Όσο για το που θα κριθεί η αναμέτρηση; Η Λετονία δεν πρέπει να παίξει αμυντικά. Εάν η κατοχή της μπάλας είναι τουλάχιστον 45% για την Λετονία και η Ελλάδα δεν σκοράρει γρήγορα, τότε οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα θα είναι αρκετές".

Η αφλογιστία του Ρούντνεφς

"Επίσης, ελπίζω επιτέλους ο Ρούντνεφς να αφήσει το στίγμα του στην εθνική ομάδα, όπου δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε αντίθεση με την καριέρα του σε συλλόγικό επίπεδο όπου σκοράρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ