ΣΤΗΛΕΣ

Μπίσοβετς: "Να μην υποτιμήσουμε την Ελλάδα"

Μπίσοβετς: "Να μην υποτιμήσουμε την Ελλάδα"

Τη Ρωσία έχρισε ως το απόλυτο φαβορί για νίκη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της "αρκούδας", Ανατόλι Μπίσοβετς μιλώντας στο Sport24.gr. "Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τους Έλληνες" σημειώνει.

Ο Ανατόλι Μπίσοβετς βίωσε την διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης και την προσωρινή μορφή της ρωσικής Κοινοπολιτείας ως ομοσπονδιακός προπονητής (1990-1992).

Η "αρκούδα" πέρασε από χίλια κύματα ωστόσο τα τελευταία χρόνια δείχνει να στέκεται και πάλι στα πόδια της.

Στο Euro 2008 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Η τωρινή ομάδα με τον Ντικ Άντβοκαατ διατηρεί ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών.

Απέναντι στην Ελλάδα οι Ρώσοι προκρίνονται ακόμη και με ισοπαλία, ωστόσο σύμφωνα με τον Ανατόλι Μπίσοβετς οι συμπατριώτες του είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν για τη νίκη.

"Η Ρωσία είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Ελλάδα. Η ομάδα δείχνει αρκετά δεμένη και έχει αποκτήσει συνοχή. Θα πρέπει όμως να αποκλειστεί κάθε περίπτωση να υποτιμήσουμε τους Έλληνες.

Επίσης οφείλουμε να παίξουμε αποκλειστικά για τη νίκη. Να έχουμε πάθος και να μπούμε επιθετικά".

Μπίσοβετς: "Να μην υποτιμήσουμε την Ελλάδα"

Ο βετεράνος τεχνικός επισημαίνει στο Sport24.gr τα σημεία όπου οι Ρώσοι θα πρέπει να "χτυπήσουν".

"Οι Έλληνες παίζουν δυνατά αλλά και επιπόλαια σε κάποιες περιπτώσεις. Ο τρόπος παιχνιδιού της Ελλάδας βολεύει τον Παβλιουτσένκο. Ελπίζω να αγωνιστεί στην ενδεκάδα και να μην μείνει στον πάγκο όπου συνέβη στα πρώτα ματς".

Ο πρώην προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ σέβεται την εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως σε κάθε ματς οι διεθνείς μας τα δίνουν όλα.

"Η Ελλάδα είναι μία καλή ομάδα που δίνει βαρύτητα στην άμυνα. Μπορώ να πω πως οι παίκτες της βάσει των δυνατοτήτων τους, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Πρόκειται για ομάδα με καλή φυσική κατάσταση".

Ο Μπίσοβετς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα αμυντικά κενά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

"Η Ελλάδα δεν δημιουργεί πολλές φάσεις, όμως φαντάζει ικανή να σκοράρει ακόμη και στις λίγες φορές που θα βγει στην αντεπίθεση.

Την ίδια στιγμή παρατηρώ πως έχει κάνει αμυντικά λάθη τα οποία έχει πληρώσει, ενώ το κέντρο της δεν λειτουργεί άψογα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ