OPINIONS

Το γέλιο που βγήκε ξινό

Το γέλιο που βγήκε ξινό
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για το γέλιο του Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης που βγήκε ξινό, στον διαιτητή του αγώνα με τη Μάλμε και στον... μεταφραστή.

Το γέλιο που έβγαλε ο Μίτσελ κατά την συνέντευξη Τύπου της Τρίτης μας βγήκε ξινό, αφού ο Ισπανός προπονητής επηρεάστηκε περισσότερο απ' όλους, το έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο και το πάθος της νίκης και της... εκδίκησης του χάλασε την ηρεμία.

Τη μάχη που έδωσε, λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής πριν από τον αγώνα, την κέρδισε, αλλά κατά τη διάρκεια του ματς ήταν τόσο νευρικός που τα έβαζε με επόπτες και διαμαρτυρόταν ακόμη και για τα πλάγια άουτ.

Ο διαιτητής Καράσεφ έκανε το... έγκλημα στον μη καταλογισμό του πέναλτι και ο επόπτης στην ακύρωση του γκολ του Μήτρογλου , αλλά ας κοιτάξουμε καλύτερα τον Ολυμπιακό που μπορούσε να κερδίσει ακόμη κι έτσι. Στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε την υπεροχή, έδειξε μια υπεροψία, δεν πέτυχε γκολ απέναντι στην τρομαγμένη Μάλμε και το δώρο του Μποτία, άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού.

Ο Ισπανός στόπερ δεν είναι ο παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός στη θέση του Μανωλά και απορούμε πως τον επέλεξε ο Μίτσελ σε μια τόσο νευραλγική θέση. Παρά λίγο να πετύχει και αυτογκόλ, όταν με κεφαλιά κρέμασε τον Ρομπέρτο και μιλάμε για δυο φάσεις, όπου πρωταγωνιστές ήταν δυο παίκτες που μιλάνε την ίδια γλώσσα. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν.

Η άμυνα του Ολυμπιακού μπάζει, δέχθηκε γκολ από τη... στείρα Νίκη Βόλου, από τον Παναιτωλικό, από τον Ατρόμητο, δυο από την Ατλέτικο και άλλα τόσα από τη Μάλμε. Το πρόβλημα είναι εμφανές.

Απο εκεί και πέρα ο Ρώσος διαιτητής απέτρεψε την ισοφάριση, ενώ αργότερα και ο Μήτρογλου δεν κατάφερε να κάνει το 1-1 σε ιδανικό τετ α τετ, για να έρθει το 2-0 και να τελειώσει το ματς. Υπάρχει γκρίνια για πολλά, για τον Ντουρμάζ (χαριεντιζόταν με την εξέδρα ακόμη κι όταν ήταν στον πάγκο και με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ήταν σε άλλο γήπεδο), για τον ρόλο που είχε ο Κασάμι στο παιχνίδι, για την μη κάλυψη του Ελαμπντελαουί, αλλά δεν είναι ώρα για αυτές τις λεπτομέρειες, που μόνο λεπτομέρειες δεν είναι.

Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση στην άμυνα; Αυτό το ξέρει μόνο ο Μίτσελ, η διακοπή είναι μεγάλη, αλλά οι 14 διεθνείς που θα φύγουν για μεγάλο χρονικό διάστημα δυσκολεύουν περισσότερο την κατάσταση.

Και το κερασάκι στην τούρτα ο Έλληνας μεταφραστής, που απ' ο,τι φάνηκε με τα κακά ελληνικά του προκάλεσε το... διπλωματικό επεισόδιο, αφού ο Χαρέιντε το πρώτο που είπε στη συνέντευξη Τύπου ήταν ότι σέβεται τον Μίτσελ, τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και την ομάδα. Ποτέ δεν έκανε σύγκριση με τη Ζάλτσμπουργκ, γιατί απλούστατα δεν είχε παίξει με τον Ολυμπιακό. Γι αυτό και κατάργησε τον αμόρφωτο μεταφραστή και μίλησε στα αγγλικά για να μη προκληθεί κι άλλο πρόβλημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ