OPINIONS

Το μασκέ πάρτι του Παναθηναϊκού!

Το μασκέ πάρτι του Παναθηναϊκού!

Το Sport24.gr παρουσιάζει φωτογραφικό ντοκουμέντο από πρόσφατο αποκριάτικο πάρτι, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τα... κουστούμια τους! Ποιος, όμως, κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Avatar;

Η "συμμορία" του Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγες ημέρες πριν βάλει την καλύτερη του ευρωπαϊκή στολή και διασύρει τη Μακάμπι στον πρώτο προημιτελικό, προπονήθηκε στις μεταμφιέσεις παίρνοντας μέρος σε πάρτι μασκέ.

Το παρών στο αποκριατικό έδωσαν οι αμερικανοθρεμμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού, που έκλεψαν την παράσταση με τις επιλογές τους. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται έξι "πράσινοι" κι ένα... πρόσωπο φάντασμα, το οποίο καλείστε να "αποκαλύψετε".

Αφήστε το σχόλιο σας απαντώντας στην ερώτηση "ποιος νομίζετε ότι κρύβεται πίσω από τη μάσκα"!

Στη φωτογραφία φαίνεται ο Νικ Καλάθης ως "πειρατής", ο "γκάνγκστερ" Στίβεν Σμιθ, ο "ρασταφάριαν" Ρομέιν Σάτο, ο καουμπόης Μάικ Μπατίστ, ο ναύτης Ντέιβιντ Λόγκαν κι ο Πατ Καλάθης (αγνώστου... στολής καθώς κρύβεται από τους υπόλοιπους). Πατήστε εδώ για να δείτε τη φωτογραφία (που προέρχεται από... ασίστ του Φρέντου) σε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ποιος, όμως, είναι αυτός που ντύθηκε "Avatar"; Εδώ σας θέλουμε... Αφήστε σχόλιο ή αφήστε κάποιο tweet κάνοντας mention στο @sport24 χρησιμοποιώντας το #maskepao

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ