OPINIONS

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ήταν σπουδαίος ... παίκτης

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ήταν σπουδαίος ... παίκτης
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς τους παίκτες που έφερε στον Ολυμπιακό και συμφωνεί ότι η προσφορά του σαν παίκτης ήταν ασύγκριτα μεγαλύτερη, από εκείνη του υπεύθυνου μεταγραφών. Η καλύτερη επιλογή του, άλλωστε, ήταν ο Φέισα. Για τους άλλους καλύτερα ... μη συζητάμε.

Το μόνο παράξενο στην ιστορία της απόλυσης του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς από τον Ολυμπιακό, είναι η ώρα που μαθεύτηκε! Τίποτε άλλο. Πάνω στα. κλεισίματα των εφημερίδων, στην χαλάρωση των sites και την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες, ασχολούνταν με το αν ο Αγάθωνας πέρναγε τον ημιτελικό της Eurovision, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απομάκρυνε τον υπεύθυνο των μεταγραφών.

Κι αν κάποιος τώρα πει «σιγά τον υπεύθυνο» θα σφάλει. Μπορεί να έχουν ειπωθεί πολλά για την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους κατηγορήσει ότι εμπόδιζαν τον Ντάρκο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επέδειξε τυφλή εμπιστοσύνη στον Σέρβο, σε τέτοιο σημείο, ώστε να περάσει σε. κόντρα γκρίνια ο κόσμος.

Εκεί δηλαδή που ακούς συχνά την έκφραση «μα τι τους βάζουν τους τεχνικούς διευθυντές και τους σκάουτερ αφού δεν τους υπολογίζουν;», στην ιστορία αυτή , είχαμε φτάσει στο σημείο να ακούμε και να διαβάζουμε «μα γιατί δεν παρεμβαίνει ο Μαρινάκης;»

Μπέρδεμα μεγάλο με δυο λόγια. Εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, γιατί στήριξε τον συνεργάτη του. Από 'κει και πέρα μιλάνε τα αποτελέσματα. Όπως μια ομάδα κρίνεται από το τι πράττει μέσα στο γήπεδο, έτσι και τα στελέχη «εξετάζονται» με τις πράξεις τους.

Έφερε τον Φέισα και μερικά ...παλτά!

Ο Κοβάτσεβιτς ήταν ο. υπεύθυνος για τον ερχομό του Φέισα στο λιμάνι. Του πιο σταθερό ποδοσφαιριστή την σεζόν που έφυγε. Μιας μονάδας εξαιρετικής, που αν δεν είχε σερί τραυματισμών, είναι σίγουρο ότι θα έπαιζε σε άλλο πρωτάθλημα. Ο Φέισα μπορεί να χρεωθεί ως η κορυφαία επιλογή του Ντάρκο και αυτό εδώ που τα λέμε, δεν αποτελεί και την καλύτερη στατιστική για τον Σέρβο!

Από 'κει και πέρα, εμφάνισε τον Κάταϊ και τον Γκρμπιτς. Τα παιδιά αυτά προσπάθησαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν για το επίπεδο των Πειραιωτών. Όπως είχε πει κάποιος «ούτε για φούτμπολ λιγκ». Και οι Ολυμπιακοί «χαλάστηκαν» με το δίκιο τους, αφού αν δεν μπορείς να διαλέξεις παίκτες καλούς από την πατρίδα σου, τότε πως θα πας παραπέρα;

Η περίπτωση Κοστάντζο, ήταν σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κόσμος ωρυόταν, αλλά η στήριξη στον Ντάρκο ήταν δεδομένη. Είχε ενεργή συμμετοχή στην μεταγραφή του Μασάντο, ενώ είχε φέρει και τον Ντιελνά, τον οποίο εσείς μπορεί να έχετε ξεχάσει, αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό, απλά ο Ζαρντίμ τον έστειλε δανεικό στην Σεντάν.

Απλά απέτυχε...

Σε τέτοιες ιστορίες, πολλά λέγονται και ακούγονται υπό την μορφή. κουτσομπολιού! Αν κάποιος είναι και κακόβουλος πάει την συζήτηση στα χρήματα και εκεί «χάνεται η μπάλα». Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, δεν μπορεί άλλος να γνωρίζει, οπότε δεν έχει και δικαίωμα να μιλάει Καλό θα ήταν να μείνουμε μακριά, δεν υπάρχει και λόγος.

Η ουσία στην περίπτωση του Κοβάσεβιτς κι αν πρέπει να μιλήσουμε για αποτέλεσμα(όπως έγραψα παραπάνω), οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Σέρβος απέτυχε.

Αφήστε που κάθε τρεις και λίγο διαβάζαμε και άλλον τίτλο πριν το όνομά του. Πότε τεχνικός διευθυντής, πότε υπεύθυνος μεταγραφών, πότε αρχισκάουτερ. Άστα να πάνε. Και για να μην το παιδεύουμε, ο Κοβάσεβιτς ως παίκτης ήταν πολύ καλύτερος. Παικταράς, «δολοφόνος», τρομερός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ