ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ισπανία για παίκτες ο Μίτσελ

Στην Ισπανία για παίκτες ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

O Mίτσελ θα βρεθεί για λίγες ημέρες στην πατρίδα του και στο διάστημα αυτό έχει προγραμματίσει να έρθει σε επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν μεταγραφικά τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Χουάνχο Λορένθο παίρνουν τη μπάλα από τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που αποτελεί ήδη παρελθόν

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του νταμπλ, οι διακοπές των ποδοσφαιριστών ξεκίνησαν και επίσημα, οπότε ώρα για... δουλειά από τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ ενόψει της νέας σεζόν.

Κάπως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και το επικείμενο ταξίδι του Μίτσελ στην Ισπανία, με τον 50χρονο τεχνικό να επιστρέφει στην πατρίδα του ναι μεν για να απολαύσει μερικές ημέρες ξεκούρασης αλλά στην ατζέντα του να είναι σημειωμένες και κάποια ραντεβού που θα κάνει προς διερεύνηση υποψηφίων στόχων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ισπανός τεχνικός θα έχει επαφές για παίκτες (ίσως μάλιστα να έχει και κάποιες απαντήσεις μετά την 1η Ιουνίου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβισιόν), με τα αδέρφια Ντος Σάντος να μην αποκλείεται να βρεθούν στο ραντάρ του.

Πέρα πάντως από τον Μίτσελ που αναμένεται να κάνει τις πρώτες κινήσεις σχεδιασμού στην πατρίδα του μιλώντας για υποψηφίους στόχους, στο "παιχνίδι" αναμένεται να μπει και ο Χουάνχο Λορένθο ο οποίος θα έχει σαφώς πιο ενεργό ρόλο μετά τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ