ΣΤΟΙΧΗΜΑ

superBALL Bet: Οι προτάσεις της Πέμπτης

superBALL Bet: Οι προτάσεις της Πέμπτης

Οι Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο ''Ματσωμένος'' καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο.

Καθημερινά η εκπομπή ''SuperBALL Bet'' της WEB TV του Sport24.gr είναι κοντά σας, αναλύοντας τις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο ''Ματσωμένος'' αναλύουν τους αγώνες και καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο, έχοντας στην παρέα τους το Stoiximan.gr .

Οι προτάσεις της Πέμπτης

Βαγγέλης Μιχαλίτσης:

Κύριες επιλογές: Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού: Χ, Ιαπωνία – Ελλάδα: under 1 goal at H/T, Ουρουγουάη – Αγγλία:

Δευτερεύουσες επιλογές: Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού: G/G και over 9,5 κόρνερ, Ουρουγουάη – Αγγλία: 1η κάρτα στην αναμέτρηση Αρεβάλο Ρίος ή Γκαργκάνο.

Γιάννης Γεωργόπουλος:

Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού: Χ, Ουρουγουάη – Αγγλία: 2 και over 9,5 κόρνερ συνολικά

''Ματσωμένος'':

Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού: Goal/Goal (1,80) & Ντρογκμπά any time scorer (4,00), Ουρουγουάη – Αγγλία: 2 (2,05), any time scorer Ρούνεϊ (3,10) & over 4,5 κίτρινες (2,10), Ιαπωνία – Ελλάδα: 2 (3,65) & Καραγκούνης any time scorer (7,00)

Γιώργος Χριστοφόρου:

Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού: Over 1,5 κάρτες η Κολομβία & Over 1,5 γκολ η Ακτή Ελεφαντοστού, Ουρουγουάη – Αγγλία: Πρώτη στα δύο γκολ η Αγγλία, Ιαπωνία – Ελλάδα: Ιαπωνία over 1,5 κάρτες

Σχετικά με τις προτάσεις της Τετάρτης, ο Γιάννης Γεωργόπουλος μοίρασε χρήμα στους φίλους της εκπομπής. Προέβλεψε το 2 & Οver (combo) στο ματς Αυστραλία - Ολλανδία, το διπλό και τον σκόρερ (Μάντζουκιτς) στο ματς του Καμερούν με την Κροατία.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστοφόρου έπιασε το όβερ 2.5 και διπλό της Ολλανδίας και το ειδικό στοίχημα που έφερε πίσω τα λεφτά του συν ένα μικρό κέρδος (πέναλτι και στις τρεις αναμετρήσεις).

Τέλος ο "'Ματσωμένος'' προέβλεψε σωστά το όβερ στο ματς Καμερούν - Κροατία. Μην ξεχνάτε το ραντεβού σας με την ''SuperBALL Bet'' κάθε απόγευμα 16.00-17.00 από την Web TV του Sport24.gr.

Δείτε την χθεσινή εκπομπή Super BALL BET (18.06)

Μην ξεχνάτε το ραντεβού σας με την ''SuperBALL Bet'' κάθε απόγευμα 16.00-17.00 από την Web TV του Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ